Vstopnice za Fashion Week Aquafresh prejmejo…

Ste se potegovali za vstopnice Fashion Week-a Aquafresh? Potem hitro preverite ali ste med nagrajenci!

Vstopnice za Fashion Week Aquafresh prejmejo…

Nagradna igra, preko katere je Aquafresh podarjal vstopnice za Fashion Week Aquafresh, je zaključena. Srečne dobitnike vstopnic za posamezni modni dan si lahko ogledate spodaj:

#RedDay, ponedeljek, 14. oktober 2013:

1. Domen Mison

2. Neža Albreht

3. Peter Benčina

4. Jasmina Kuhelj

5. Nataša Čulibrk

#WhiteDay, torek, 15. oktober 2013:

6. Lea Dolenšek

7. Sandra Adam

8. Katja Štante

9. Natasha Miler

10. Petra Hozjan

#BlueDay, sreda, 16. oktober 2013:

11. Jasmina Perko

12. Tina Tanko

13. Nikolas Štimac

14. Jana Peruzzi

15. Tina Štubelj

Vsak nagrajecec prejme 2 vstopnici, za prevzem pa nas kontaktirajte preko zasebnega sporočila na Fashion Week Slovenija Facebook strani. Modne revije se začnejo ob 21.00, vabimo pa vas, da se nam v ponedeljek pred dogodkom pridružite na Nitro konferenci, v sredo po dogodku pa na podelitvi Elle Style Awards.

Aquafresh je pripravil presenečenje za tiste, ki se vam je sreča malo izmuznila. Najdete ga na svojem e-mail naslovu, ki ste ga vpisali ob prijavi v aplikaciji!

Poigrajte se z detajli!

Ne glede na to ali se boste Fashion Week-a Aquafresh udeležili ali ga spremljali doma preko prenosa, se lahko z nami še malo pozabavate. Pokažite svojo kreativnost in se odenite v barve Fashion Week-a Aqufresh.

Dodajte v ponedeljek svojemu stylingu kanček rdeče (#RedDay), v torek eksperimentirajte z belo (#WhiteDay), v sredo pa uporabite modni dodatek modre barve (#BlueDay). Fotografirajte detajle in jih objavite na svojem Facebooku ali Instagramu. Vse, ki boste slikam dodali hashtag #fwlj in barvo dneva (#RedDay, #WhiteDay, #BlueDay) čaka presenečenje!

Najbolj brano