Squat v štiričlanski formaciji: Nataša Peršuh, Ivan Rocco, Dajana Ljubičić in Petja Zorec

Modni oblikovalci kolektiva Squat se bodo tokrat na ljubljanskem tednu mode (LJFW) predstavili v štiričlanski formaciji: Nataša Peršuh, Ivan Rocco, Dajana Ljubičić in Petja Zorec bodo svoje kolekcije razkrili v torek ob 21.30.

Squat v štiričlanski formaciji: Nataša Peršuh, Ivan Rocco, Dajana Ljubičić in Petja Zorec - Foto: Peter Giodani, Karim Shalaby Photography

SQUAT KOLEKCIJE ZA JESEN-ZIMO 2015/16

Natasa Persuh (Nataša Peršuh) s kolekcijo New Minimal // Novi Minimalizem

Kolekcija se navdihuje v novih epicentrih, tokovih in trendseterjih sodobne mode. Rusija, Ukrajina, Kitajska ... globalizacija prinaša hitrejši pretok dobrin in informacij. Nove estetike, ki jih ustvarjajo sodobni uporabniki, mešajo vplive posameznih področij, reference polpreteklih zgodovin in etnične korenine s (pre)močno oblikovanimi kosi. Klasika se redefinira in preoblikuje. Meša se etno z minimalizmom, glam rock z japonsko zen filozofijo, naravno s sintetičnim. Surovost in organskost proti jasno definiranim linijam. Neobremenjenost pri kombiniranju stilov osvežuje in osvobaja norm in namenskosti. Preteklost sreča prihodnost.

Ivan Rocco s kolekcijo My Giovanni

My Giovanni, moj jaz. Divje, živalsko potovanje skozi življenje, ki se razvija, ter iskanje udobnosti, reda, pravil, kaosa. My Giovanni kot metafora preteklosti, prispodoba sedanjosti, v katerem se najde tudi prihodnost. My Giovanni.

Dajana Ljubičić s kolekcijo Blue me away!

Skrivnost na dlani. Intima preveva vsakdan. Sen postane resnica.

Petja Zorec s kolekcijo Fall-en-winner

Rojstvo. Življenje. Vdih. Ljubezen. Sreča. Padec. Izdih. Mirovanje. Zmaga. Slovo. Rože. Moška kolekcija je podprta z novo, urbano linijo sandal Teva (Teva Originals) in z posebej zasnovano, omejeno serijo nogavic InsideOut Teva X Petja Zorec.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri