Podarjamo vstopnice za Philips Fashion Week

V spletnem uredništvu Elle smo za naše spletne modne navdušenke in navdušenke izprosili pet (5) dvojnih vstopnic na eno od modnih revij Philips Fasion Weeka. A pozor, nagrajenci bodo znani že jutri!

Podarjamo vstopnice za Philips Fashion Week


Ker vstopnice za modne revije (od teh bosta dve potekali v torek, 25. – ena ob 18h in druga ob 21h uri, dve pa v sredo, 26. avgusta – prav tako ena ob 18h in druga ob 21h uri) niso javno dostopne, niti jih ni mogoče dobiti v prosti prodaji, bo naša nagradna igra za marsikoga med vami edina možnost, da eno od štirih modnih revij Philips Fashion Weeka spremljate v živo.

V kolikor se želite potegovati za eno od petih dvojnih vstopnic, ki vam bodo odprla vrata na sredino modno revijo na kateri se v Kinu Šiška predstavijo finalisti akcije Elle stilist - torej na revijo, ki bo potekala v sredo, 26. oktobra, ob 18h, odgovorite na nagradno vprašanje:

  • Kateri znani ljubljanki lokalček je postal uradni lokal Philips Fashion Weeka?

... svoj odgovor pošljite na nagrade_elle@adriamedia.si (in obvezno pripišite: ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Še to!

Ker se ima Philips Fashion Week zgoditi že čez nekaj dni, vas pozivamo, da svoj odgovor na nagradno vprašanje oddate zares ekspresno. Nagrajenci bodo namreč znani že jutri!

 

 

 

Najbolj brano