Rojstnodnevno naslovnico krasi čudovita Devon Windsor

15. svečko za rojstni dan revije Elle je letos upihnila manekenka Devon Windsor, revija pa vas že čaka na prodajnih policah. 

Rojstnodnevno naslovnico krasi čudovita Devon Windsor - Foto: Yossi Michaeli

Domačinko iz St. Louisa v zvezni državi Misuri v ZDA, Devon Windsor, je prvič opazil lokalni fotograf. Preboj je nato doživela spomladi 2014, ko se je pojavila na več kot 20 mednarodnih modnih revijah, med katerimi sta bila tudi Prada in Christian Dior. Od takrat se je sprehodila po brveh za zveneča modna imena, kot so Alexander McQueen, Chanel in Balmain, ter na reviji za Victoria´s Secret, kjer je nastopila kar šestkrat.

Kot obraz je ovekovečila kampanje za nekatere največje znamke, kot so Sephora, Moroccanoil, Max Mara, Victoria´s Secret Pink in Michael Kors, če omenimo le najbolj očitne. Devon je tudi odkrita gurmanka, ki se je pojavila v posebni epizodi oddaje MasterChef. Leta 2019 je lansirala lastno resort znamko, imenovano Devon Windsor, s čimer je dokazala, da ni le še ena običajna manekenka. Zdaj jo lahko opazite v prvih vrstah modnih revij ter na reklamnih panojih za številne lepotne in modne znamke, ves čas pa svoje življenje deli s kar dvema milijonoma sledilcev na družbenih omrežjih.

Ko ni za fotoaparatom, je Devon amaterska kuharica, skrbno pa verjame v vrednote, ki jih prinašata raziskovanje tujih dežel ter zdravo in uravnoteženo življenje. Poleg tega je zavzeta podpornica številnih humanitarnih projektov, kot so Project Sunhine, Children's Hospitals in David Sheldrick Wildlife Trust.

Fotografije: Yossi Michaeli

Preberite še: Pomirjajoče sporočilo Toma Hanksa, okuženega s koronavirusom, bi morali prebrati vsi

Priporočamo tudi: 50 odtenkov zelene: Poglejte, kako barvo pomladi nosijo naše najljubše zvezdnice

Najbolj brano