Pisano stanovanje

Pomlad je zadihala že s polnimi pljuči in se bo počasi začela umikati najbolj vročemu delu leta - poletju.

Pisano stanovanje - Foto: fotografija IKEA, Veletekstil, fotografija Made in Design, fotografija IKEA, Made in Design, fotografija Made in Design, IKEA, fotografija Kokoška, fotografija Made in Design, IKEA, Veletekstil, fotografija 2modern, fotografija Design public, IKEA

Vsako leto za toplejše mesece izbiramo bolj energične, žive barve in z njimi polnimo svojo garderobo. Zakaj poživiti le oblačila, ko pa lahko z majhnimi detajli v celoten dom prinesemo pridih poletja?

Stene

Ni nam potrebno vsako leto beliti sten v sončne tone, saj lahko poživitev dosežemo že s fotografijo marjetic slikanih na prelep spomladanski dan v rumenem okvirju. Velika slika, ki zavzame glavno vlogo na steni ali pa niz manjših slik.

Za nevsakdanjo dekoracijo sten lahko uporabimo vedno bolj modne nalepke oziroma vinyl folijo, ki je preprosta za uporabo. Ko se naveličamo nekega motiva, folijo enostavno odlepimo stran. Na strani podjetja Kitsch-Nitsch je slikovno prikazano lepljenje te vinyl folije. Enak učinek pa lahko dosežemo s poslikanim platnom, brez okvirja, kar ne predstavlja nobene omejitve in se slika zlije z belo steno.

Lepotni dodatki

Blazine na kavču, na stolu, na postelji, v barvah sonca, morja in trave, z motivi narave. V kuhinji navadni, pusti beli krožniki in stekleni kozarci dobijo cvetlične motive.

Luči, stenske, viseče s stropa, talne ali pa namizne. Pravilnih oblik ali pa baročnega ukrivljanja. Igra barv, ki lahko zaradi obarvanega stekla, ustvarjajo posebno vzdušje.

V kopalnici ni potrebno veliko. Staro zaveso na tuš kabini zamenjamo z novo, takšno z motivom Jadrana, bele brisače pa zamenjajo kričeče rožnati in močno rumeni odtenki. Lonček za zobne ščetke ter posodica za milo lahko naredita prostor novima, rdečima elementoma.

Tako kot povsod, tudi pri opremljanju velja eno pravilo. Včasih je manj več. Zato zna pretiravanje z različnimi barvami in barvnimi motivi pričarati v domu vse prej kot prijetno vzdušje. Bolje samo en pisan detajl kot pa nasičena soba raznobarvnih blazin.

Fotografije promocijski material

Najbolj brano