To je izbor TOP prazničnih daril, ki bodo izpopolnila vsako garderobo (zanjo in zanj!)

Se tudi vas že loteva predpraznična mrzlica in pridno polnite svoj seznam za darila? Če ste brez idej, kako obdariti svoje najdražje, imamo za vas nekaj predlogov, ki bodo navdušili vsakega obdarovanca.


                    To je izbor TOP prazničnih daril, ki bodo izpopolnila vsako garderobo (zanjo in zanj!) - Foto: Profimedia, Žak Jankovič

#1 VSESTRANSKA URA

Modni dodatki, kakršna je ročna ura, so pika na i vsakemu stajlingu, hkrati pa popolno darilo v prazničnih dneh. Odločite se za elegantno uro, ki jo bo obdarovana oseba lahko kombinirala za različne priložnosti, ali pa izberite vpadljivo, ki bo odlična za posebne dogodke.

Zanjo:
Zanj:

#2 ZIMSKE PLETENINE

Kapa, šal in rokavice - nepogrešljiva kombinacija v najhladnejših mesecih. Svoje najdražje obdarite z ujemajočim kompletom ali pa jim podarite kos pletenine s posebnim pomenom.

Zanjo:
Zanj:

#3 PISANE NOGAVICE

Čeprav so nogavice zelo tipično decembrsko darilo, pa s takim nakupom zagotovo ne morete zgrešiti. Izberite komplet s prikupnimi in pisanimi potiski, ki bodo razveselili in nasmejali vaše najdražje.

Zanjo:
Zanj:

#4 UDOBNA PIŽAMA

Na kaj prvo pomislite, ko si predstavljate popolno božično jutro? Poleg daril se vam v misli zagotovo prikrade mehka pižamica, v kateri se počasi prikradete do novoletne smrečice. Ponujamo vam nekaj namigov, za kakšno pižamo lahko letos pišete Božičku.

Zanjo:
Zanj:

Black Week na Zalando

Svojo (kapsulno) garderobo lahko sedaj dopolnite z akcijami ob črnem petku, ki jih ponuja spletna trgovina Zalando. Poleg visokih popustov lahko uživate v brezplačni dostavi in vračilih, izbirate pa lahko med več kot 4 tisoč znamkami!

Celotno ponudbo poiščite na zalando.si.