Ekstravagantno

Iščete novo garderobo ali pa bi si le radi privoščili nekaj lepega? Spletna trgovina Zalando trenutno ponuja nekaj izjemnih ugodnosti in visoke popuste, ki jih ne moremo prezreti, zato ta Black Friday nakupujemo na modnem Zalandu, ki med 22. in 28. novembrom zagotavlja tudi brezplačno poštnino.


                    Ekstravagantno - Foto: Zalando

Zdaj, ko smo pospravili svoje poletne bleščeče obleke na dno omare, se lahko zaradi pomanjkanja glamurja in blišča v naši garderobi počutimo brez navdiha za zimsko oblačenje. A kljub nizkim temperaturam in mokrim, temnim dnem ta letni čas ne pomeni kompromisov pri slogu. Da bi tudi pozimi, še posebej pa decembra, ohranili veselje do oblačenja, smo izbrali nekaj kosov, s katerimi boste na temen večer zagotovo izstopali.

V ta namen smo izbrali vpadljiv plašč s pepita vzorcem znamke Alice + Olivia, vedno zapeljivo malo črno obleko znamke Ioana Ciolacu, ki pa jo tokrat nosimo z lakiranimi gležnjarji s prav posebno peto znamke Filling Pieces. Detajl na peti nas je vodil tudi pri izbiri ostalih modnih dodatkov, zato predlagamo okroglo črno torbico znamke Cult Gaia za posebne priložnosti in ujemajočo se zapestnico znamke Lauren Ralph Lauren.

Za še odtenek bolj ekstravaganten videz predlagamo dolgo črno obleko s pulijem in dolgimi rokavi znamke Philosophy di Lorenzo Serafini, ki se odlično poda glamuroznim sandalom s svetlečo zlato kroglico na peti znamke RAID. Zlat detajl na čevljih smo povezali tudi z ostalimi modnimi dodatki, kot je čudovita črna torbica z zlatim ročajem in kristalčki znamke Rosantica in ujemajočo se zlato pentljo za lase.

Mislili smo tudi na vse tiste, ki raje kot obleko izberete hlače, in tiste, ki sledite trendom, ki trenutno v ospredje potiskajo čudovit hlačni kostim. Če ste med njimi, izberite sive hlače znamke Selected Femme Petite in ujemajoč se suknjič znamke Ioana Ciolacu. Naj vas ne skrbi, da v izbranem ne boste izstopali med množico, saj predlagamo odprte sandale s peto v živo roza barvi znamke Kat Maconie. Namesto svetlečih kristalčkov pa tokrat na modnih dodatkih predlagamo perle: torbica znamke Rosantica in biserna ogrlica znamke sweet deluxe.

Svoja oblačila s spletne trgovine Zalando za ženske izbirajte tukaj in za moške tukaj.