Polona Kasal: "Usklajenost je vedno prepričljiva"

Polona Kasal je v okviru prvih slovenskih Elle Style Awards, ki jih bomo ob sklepu Fashion Weeka Aquafresh podelili 16. oktobra, nominirana v kategoriji oseba z najboljšim stilom.

Polona Kasal: "Usklajenost je vedno prepričljiva" - Foto: Saša Hess

"Nominacijo razumem kot lep kompliment in potrditev," pravi pevka, ki svoj slog opisuje kot eklektičen in kar se da spontan. "Rada odkrivam zavržene kose z najrazličnejših koncev in jim vdahnem novo življenje, ko jih kombiniram z novimi. Manj je več pa je filozofija, v kateri se najdem, tudi ko gre za izbor kosov, na katerih gradim svoj stil oblačenja."

Kaj je tisto, kar določa dober stil? "Menim, da stil ni nekaj, kar obstaja zgolj v oblekah, ima opraviti z idejami, z načinom življenja, osebnimi vrednotami. Dober stil je zame takšen, ki ga iskreno ukroji osebnost in ne tisti, ki obtiči na vrhu nje. Ustvarjen po meri učinkuje spontano in zelo naravno. Usklajenost je vedno prepričljiva."

"Zadovoljna sem s tem, da mi je uspelo z dokaj alternativnim glasbenim albumom Na Cesti vzbuditi zanimanje in priznanje širše javnosti. In da je album v celoti plod moje vztrajnosti, angažmaja in občutka, ki se je izkazal za pravega," Polona pove o svojem kariernem dosežku, na katerega je najbolj ponosna.

Foto: Saša Hess

Najbolj brano