ELLE Moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; z močno osebnostjo prepričljivo osvaja občinstvo, s svojim delovanjem pa ima na svojem področju velik vpliv in pušča močen, edinstven vtis.

Pokrovitelj kategorije: Nespresso

DJ Mike Vale

Eden od naših mednarodno najbolj aktivnih in priznanih house didžejev je že zapisal pravo zgodbo o uspehu, do zdaj mu je namreč uspelo pritegniti pozornost večine zvenečih imen tuje elektronske scene.

DJ Mike Vale - Foto: osebni arhiv

Potem ko je doma in v okolici zaslovel s svojimi odličnimi seti, se je Mike Vale na globalno sceno zavrtel kot producent. Leta 2011 je dosegel absolutni preboj z originalno produkcijo Pretty Woman, s katero je osvojil vrh lestvice Beatport ter bil izbran za najperspektivnejšega izvajalca. Njegove skladbe in remiksi se od tedaj redno uvrščajo med Beatportovo vročo deseterico, vrtijo pa jih mojstri, kot so Fatboy Slim, Roger Sanchez, Claptone in številni drugi. Letošnje leto ga je zaznamovalo, saj je s svojim komadom Music is the Answer osvojil prvo mesto na lestvici Beatport, tam ostal kar šest tednov in tako prehitel največja imena elektronske plesne glasbe. Vse njegove produkcije in remiksi dosegajo najvišja mesta vseh mogočih lestvic, v svetu elektronskih ritmov se je torej res trdno zasidral, in njegova strast do glasbe ne izgublja moči. K temu, da je tako zanesljivo stopil iz povprečja, pa so nedvomno pripomogli še njegov prijeten značaj, samozavest in šarm.

Najbolj brano