Slika 2/13

OVEN

LJUBEZEN: V tem obdobju boste iz dneva v dan bolj umirjeni, srečnejši, bolj odprti do sveta okoli sebe. S takšnim pristopom si boste odprli marsikatera ljubezenska vrata. Vaše zasebno življenje bo urejeno in stabilno. Če ste že v razmerju, bo le-to kvalitetno, v njem boste res uživali. Če ste še samski, boste odprti za ljudi in dogodke ter se ne boste počutili osamljene. Opustite tisto, kar ni vaš problem, in sprejmite stvari takšne, kot so. Vaša podjetnost, pozitiven duh in moč bodo zagotovo razveselili koga od vaših zaskrbljenih prijateljev. Venera vam je naklonjena od 12. avgusta. do 6.9. in ponovno od 17.11. do 11.12.

KARIERA: Pred vami je obdobje velikih priložnosti. Planeti bodo podpirali vašo rast, napredek in notranji razvoj. Morda ne bo vse šlo tako zlahka, saj vas bo Saturn v vodnarju včasih postavil pred družbene izzive ali pa boste svoje dosežke merili z zelo strogimi kriteriji. Sprostite se, vse je v redu. Še več, do 29.10. Jupiter bo prešel vaše znamenje in vam odprl veliko priložnosti na številnih področjih. Odprite oči in ušesa, marsikaj se bo sprožilo, na vas pa je, da storite, kar je za vas najbolje. Ni več ovir, prihaja čas zasluženih zmag, a tudi vaše na novo pridobljene zrelosti.

ZDRAVJE & NASVET: Najboljši nasvet za vas je, da ne letite pred volan in da vsako situacijo gledate širše, saj jih bo veliko. Tako boste iz tega potegnili najboljše. Vaše zdravje bo dobro, večjih turbulenc ne bo, vaše razpoloženje pa bo večinoma vedro.

Profimedia

Najbolj brano