Najboljši nasvet, ki ga v tem trenutku mora slišati vaše astrološko znamenje

Ste pripravljeni na to, da boste to jesen za-ble-ste-li? ❤️

Najboljši nasvet, ki ga v tem trenutku mora slišati vaše astrološko znamenje - Foto: Unsplash.com

Včasih, da bi naredili določene spremembe, potrebujemo samo še dodatno "brco v rit". Kaj pa potrebuješ vi glede na tvoje astrološko znamenje?

OVEN

Takole, leto 2017 je bilo zate leto priprav v smislu družabne, finančne in karierne prihodnosti. A leto 2018 je že v polnem teku in čeprav bo s seboj prineslo uspeh, bo vaša največja ovira nihče drug kot vi.

Ne pokvarite vsega. Verjetno si ne želite biti sama razlog, zakaj vam ni uspelo. Odločajte se pametno, sledite pravilnim pobudam in zaupajte, da bo vse tako, kot mora biti. Morda je težko zaupati, a to bo ključna sestavina vašega uspeha.

BIK

Ne prepustite se rutini. Letos pobegnite sistemu, ki se ga tako trdno oklepate. Bojazen pred spremembo bo samo omejila vaš potencial.

Pojdite ven in izkusite svet na popolnoma nov način ter sproti odkrijte nekaj novega v sebi. Ne dovolite, da vas vaša trma drži nazaj. V sebi imate toliko ognja, le dovolite mu, da gori!

DVOJČKA

Ustavite se! Vzemite si čas, da spoznate, kaj vam je resnično pomembno. Dovolj je bilo vlaganja energije v napačne stvari. Prenehajte se razdajati okoli ter začnite dosledno gledati nase in ljudi, ki vam največ pomenijo.

Vemo, hitro se zgodi, da se ujamete v ta družbeni vidik stvari, ampak zaupajte nam, ni treba, da ste čisto vsem všeč.

RAK

Čudoviti ste! Prenehajte z vsemi temi samouničujočimi mislimi. Nima smisla, začnite se tega zavedati. Vaš večni dvom v to, kdo pravzaprav ste, vas bo le držal nazaj, zato je zdaj še toliko bolj pomembno, da začnete verjeti vase.

Ko se boste enkrat začela tega zavedati, bo ta jesen jesen, ko spremenite svet.

LEV

Ta jesen bo prav tako vesela kot vi, ampak, za božjo voljo, prenehajte biti tako domišljavi. Samozavestni? Ja! Ta naravnost sije in ste oseba, ki že po naravi oddaja pozitivnost, a žal vam to pogosto "stopi v glavo", kar vas lahko uniči.

Ne glede na to, za katero leto gre, imate možnost, da narekujete izid katerekoli brezupne situacije, a razumeti morate obseg te zmožnosti. Če se boste precenili, lahko vse skupaj samo poslabšate.

Bodite takšna voditeljica, kot ste po naravi. Imate to! Ampak prepričani smo, da vi to že veste.

DEVICA

Letos dovolite svetu, da vidi, kdo ste in prenehajte razmišljati tem, kaj drugi počnejo. Sama do sebe ste tako kritična, da postanete kritična tudi do vseh okoli tebe. A morate se osredotočiti.

To je leto, ko morate stvari, nad katerimi nimate nadzora, izpustiti, saj vas to dela nemočno. Imate moč in že samo vaša prisotnost v svetu je veliko bolj vplivna, kot si mislite.

TEHTNICA

Postavite si tole vprašanje: se poznate tako dobro, kot mislite, da se? Prisotnost drugih vam ugaja, a zavedanje tega, kdo ste kot oseba, bo vaša najbolj očitna moč.

Zato ne bodite otrok, naučite se biti sama. Ne govorimo, da se morate popolnoma dislocirati od vašega družbenega kroga, le najti morate razmerje med seboj in njim.

To vam bo dobro delo. Začnite si zastavljati cilje. Presenečeni boste, kako daleč vas bo vaša neodvisnost pripeljala.

ŠKORPIJON

Vemo, kako zelo ne marate slišati tega, a vam bomo vseeno rekli. Morate se umiriti. Vaša intenzivnost lahko namreč povzroči, da bo tisto, kar si želite, še težje doseči kot sicer … in ljudje se bodo od vas preprosto odmaknili.

Zato letos prestavite v nižjo prestavo. Vaša strast je lahko obremenjujoča in za vas je lahko prav frustrirajoče, če bodo ljudje okoli vas izgubili koncentracijo in vam več ne bodo mogli slediti.

Zato morate vedeti, kako nadzorovati ta vidik življenja. Ste neverjetno iznajdljiva – privlecite ta vidik na plano v letu 2018, saj bo v nasprotnem le-to narekovalo vašo pot.

STRELEC

Nehajte se igrati okoli in začnite oblikovati svojo pot. Leto 2017 je bilo … ja, vladala je zmešnjava, zato se v letu 2018 zberite, saj se bo sestavljanka počasi začela sestavljati nazaj. Poskrbite le, da imate prave dele! ;)

Prenehajte z zapravljanjem dragocenega časa in vsega v svojem življenju ter začnite spoznavati, da ste vi tista, ki nadzira svojo usodo. Ne mislite, da vas bo vloga opazovalca peljala v pravo smer.

KOZOROG

Vedno se potiskate v ta imaginarni kot, vedno verjamete, da gre za borbo "vi proti ostalemu svetu". Nehajte, to je en kup nesmislov.

Nehajte prelagati težo celega sveta na svoja ramena, ko vam ni treba. Imate zaveznike in ljudi, ki vas imajo radi. Nehajte si govoriti, da ste edina, ki lahko nekaj naredi. Niste superjunakinja.

Ne bojte se prositi za pomoč. 2018 je končno leto, ko vas bodo ljudje začeli priznavati zaradi vašega dela, a ne pozabi na tiste, ki so vas spodbujali, da ste prišla tako daleč.

VODNAR

Začnite se soočati s svojimi težavami in naredite nekaj, da jih razrešite. S tem, ko ste "pometla pod preprogo" vas na videz majhne probleme, ste se le opekla.

Jesen 2018 je tukaj in delci praha prihajajo počasi na plano. Prepoznajte to, pristopite k nedokončanemu delu in delatej tako dolgo, dokler pod preprogo ne bo več niti pikice prahu.

Imate namreč toliko moči ... Zberite notranjo moč, ki ste jo do sedaj skrivala in opravite delo nad pričakovanji.

RIBI

Vsako leto si rečete enako laž: "stvari bodo drugačne". To je laž, saj pričakujete, da se bo sprememba zgodila kar sama od sebe medtem ko boste sedela in čakala.

Stvari ne bodo nikoli drugačne in to veste – dokler nekaj za to ne naredite. Poslovite se od negativnosti. Ni nujno, da lahko vse, kar se zlomi, popravite. In to je čisto okej. To je življenje.

Včasih se nekatere stvari nikoli ne morejo vrniti na staro mesto, a ko se tega enkrat končno naučite, si odprete pot do sreče in pozitivnosti, za katere ste pozabili, da sploh na svetu še obstajata.

Vir: Cosmopolitan.si

Fotografije: Unsplash.com/Hean Prinsloo

Preberi še: Če boste jedli TO, boste med vročinskim valom spali kot na oblaku!

Priporočamo tudi: Če vas zvok žvečenja zelo moti, potem ste ...

Najbolj brano