TAKO bo luna v tem tednu vplivala na vaše počutje!

Začelo se bo z luno v znamenju škorpijona, zato pričakuje nepričakovano!

TAKO bo luna v tem tednu vplivala na vaše počutje! - Foto: Unsplash.com / Yasin Hoşgör

Ponedeljek, 2.4. 

Danes se bo luna sprehajala po znamenju škorpijona, zato pričakujte nepričakovano. Zadev se boste lotili strastno, kar vas bo prebudilo. Razum vam bodo zameglila globoka čustva. Pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja, bolj boste predrzni in divji. Če z nekom končujete odnos in to storite danes se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Če se želite skriti, se odenite v črno barvo, če pa je vaša želja, da zažarite, pa je prava izbira rdeča v vseh odtenkih.

Torek, 3.4. 

Dan z luno v škorpijonu je primeren za odstranjevanje kožnih znamenj in bradavic, operativne posege, rezanje, tudi striženje las, če si ne želite, da vam hitro znova zrastejo. Konjunkcija med luno in Jupitrom bo prekosila vzhičenost in vam pričarala notranje zadovoljstvo ter prinesla novo energijo za ozdravitev. Uživali boste v vsem lepem, težko se boste uprli dobri in kalorični hrani. 

Sreda, 4.4. 

Današnji dan bo pozitiven, saj vas spremlja luna v veselem strelcu. Deli telesa, ki bodo bolj izpostavljeni so ramena, kolki in pljuča, zato začnite razmišljati o kakšni vadbi ali prenehanju kajenja. Zaželeli si boste svobode in odlična izbira za popestritev današnjega dne je dolg izlet z avtom, saj boste uživali v vožnji. Barve, ki vam bodo pisane na kožo bodo modra, zelena in oranžna.

Četrtek, 5.4.

Danes bo prisoten optimizem, ki pa ga bo zaradi lune v strelcu spremljala tudi površnost. Modne smernice vas danes ne bodo prepričale, saj se boste najboljše počutili v udobnih oblačilih, ki vas bodo toplo objela. Lase si boste neobremenjeno speli v čop, kar vas ne bo niti malo motilo. Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki, poveča pa se lahko želja po sladki in mastni hrani.

Petek, 6.4. 

Čez dan boste razposajeni. Luna v ognjenem znamenju vam prinaša prijeten kaos. Na delovne naloge se boste težko osredotočali, bolj vam bo pomembno da se smejite in zabavate. Zaradi tega vpliva boste polni modrosti in širših resnic, vendar le do večera, ko vas bo luna v kozorogu popeljala v razmišljanje o napredku. Tanki lasje bodo postali močnejši in odpornejši, poskrbite pa tudi, da jih dodatno nahranite. 

Sobota, 7.4. 

V današnjem dnevu, ki ga bo spremljala konjunkcija med luno v kozorogu in Marsom se bo zmanjšala vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo začela topiti skoraj sama od sebe, zato bo začetek diete uspešen. Modne smernice vas danes ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega, tudi frizura bo danes bolj enostavna in klasična. Šport bo odlična zabava, če se boste želeli razvedriti.

Nedelja, 8.4. 

Luna danes z Zadnjim krajcem zaključuje svoj ciklus, zato vas bo zanimalo zaključevanje zadev. Tehtali in ocenjevali boste situacijo in si na koncu vzeli čas za zasluženi počitek. Umikali se boste vase, trači in podobne zadeve vas ne bodo zanimale. Bistvena bo kvaliteta, tudi pri izbiri modnih kombinacij. Čeprav ne boste najbolj drzni pri izbiri barv, pa vam bodo godili unikatni kroji oblačil.

Fotografije: Unsplash.com / Yasin Hoşgör

Preberite še: Mesečni horoskop APRIL 2018 (služba, ljubezen, počutje)

Predlagamo tudi: 3 vrste poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij

Najbolj brano