Ta teden prinaša vrsto čustvenih izzivov! (Lunina napoved od 16.4. do 22.4.)

V začetku tedna boste čutili vpliv mlaja, teden pa se bo zaključil z zadnjim krajcem, ki prinaša nove začetke ...

Ta teden prinaša vrsto čustvenih izzivov! (Lunina napoved od 16.4. do 22.4.) - Foto: Unsplash.com / @Blake Lisk

Ponedeljek, 16.4. 

V teden se boste podali z aktivno luno v ovnu, zato bo jutro precej pestro. Izbira oblačil bo usmerjena k rdečim odtenkom in divjim kombinacijam, vendar le dopoldne, saj se luna nato seli v znamenje bika, kjer kraljujeta zelena in rjava barva. Čutili boste vpliv Mlaja, in na ta dan se telo še posebej dobro razstruplja. Uživanje hrane lahko upočasni ali celo prepreči proces razstrupljanja. Pijte tudi več zeliščnih čajev, ki vam bodo dobro deli.

Torek, 17.4. 

Z luno v znamenju bika boste odgovorni in na področju dela in denarja sestavljeni. Danes boste izbirali elegantne kombinacije v zemeljskih barvah, nakit pa naj bo obogaten s kristali, priporoča se tigrovo oko, ki vas bo notranje uravnovesilo. Povečajo se lahko vplivi na območje vratu in grla, zato ta predel še posebej varujte. Čas je primeren za obisk zobozdravnika ali intenzivne premike na poslovnem področju.

Sreda, 18.4. 

Dopoldne bo vaša storilnost povečana. Popoldne, ko luna pride v dvojčka, pa se boste znašli v nekakšni zmedi, s katero se ne boste preveč obremenjevali. Vseeno vam bo, če so vaši lasje skuštrani, ali če boste stanovanje zapustili brez perfektnega make-upa. Bolj pomembno bo druženje, brskanje po spletu in tipkanje sporočil. Konjunkcija med luno in Venero pa v ljubezenske odnose prinaša več strasti, zato bo večer v postelji, seveda razigran, prava izbira!

Četrtek, 19.4. 

Z luno v dvojčkih boste danes razposajeni in površni. Globine odnosov enostavno ne boste zaznavali, zato so razčiščevanja danes nesmiselna. Vaše telo bo zadovoljno, občutljivost se bo umaknila, vseeno pa ne pretiravajte s sladkarijami, po katerih boste danes hrepeneli. Zadovoljite se s temno čokolado in čez nekaj dni si boste hvaležni. Modni dodatki bodo pisani in vzorčasti, zato pazite, da ne boste delovali preveč nasičeno.

Preberite še: Mesečni horoskop APRIL 2018 (služba, ljubezen, počutje)

Petek, 20.4.

Čez dan boste hiteli, za pripravo hrane si z luno v zračnem znamenju ne boste znali vzeti časa, zato se boste zadovoljili s sendvičem, ki ga boste pojedli v avtu. Popoldne luna pride v raka, kar vas lahko obremeni s pretiranimi čustvenimi izbruhi. Pojavi se lahko občutek nemira. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodec, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana.

Sobota, 21.4. 

Danes se lahko z luno v raku brezskrbno razvajate in poskrbite za notranji mir s kakšno obliko meditacije. Dan je zelo ugoden za striženje in s tem za boljšo in bolj bujno rast las, zato se odpravite k frizerju, ki vas lahko pozitivno preseneti, le občutljivost pustite pred vrati. Juhe in solate bodo danes vaša najljubša izbira, saj vam mastna in težka hrana ne bo dišala.

Nedelja, 22.4. 

Današnji dan zemlje bo primeren za kakšen izlet v naravo, predvsem zato, ker bo luna v raku poudarjala vašo čustveno plat. Prvi krajec bo simbol novega začetka, ki vas bo popeljal k veselju, še posebej zvečer, ko luna nadaljuje svojo pot v znamenju leva. Pojavijo se lahko težave z nespečnostjo, zato se izognite vsemu, kar lahko obremeni vaše srce in krvni obtok. Napetost lahko premostite s kakšno urico strasti.

Fotografija: Unsplash.com / @Blake Lisk 

Preberite še: Narazen, a skupaj (iskren zapis mladega dekleta)

Priporočamo tudi: 3 vrste poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij

Najbolj brano