Kaj prinaša lunina konjunkcija z Neptunom? (lunina napoved med 12.3. in 18.3.)

Ta teden nas čakata kar dve konjunkciji. Preverite, kaj prinašata!

Kaj prinaša lunina konjunkcija z Neptunom? (lunina napoved med 12.3. in 18.3.) - Foto: Unsplash /  Alexandru Zdrobău

Ponedeljek, 12.3.

V teden boste stopili z luno v znamenju kozoroga. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni. Priporočljivo je globinsko čiščenje kože ter raztezne vaje. Čez dan se boste odzivali predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven, nujen dodatek pa bodo danes črni čevlji z visoko peto. V večernih urah luna pride v vodnarja, zato bo vse skupaj postalo bolj razpuščeno.


Torek, 13.3.

Danes boste z luno v vodnarju hrepeneli po spremembah, zato se lahko odločite za nakup kakšnega malce bolj trendi modnega izdelka. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Razne maske in globinske kure v tem času ne bodo imele najboljšega učinka, zato tokrat raje naredite nekaj za svojo dušo.

Sreda, 14.3.

V sredo vas bo zračna luna vodila s svojimi razpršenimi energijami. Oblecite živahne kombinacije, s katerimi boste zagotovo pritegnili še dodatno pozornost. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.


Četrtek, 15.3.

Jutro z luno v vodnarju bo razigrano in sproščeno. Morda boste v postelji še malce poležali in na telefonu pregledali vse modne smernice, nato se boste dopoldne s prehodom lune v znamenje rib notranje umirili. Všeč vam bodo pastelne barve ter nežne kombinacije, rdeči barvi se boste danes izognili, saj bo v vas sprožala agresivnost.


Petek, 16.3.

Danes boste s konjunkcijo med luno in Neptunom občutljivi in nekoliko nezadovoljni. Bolj pogoste bodo alergije ali zastrupitve, zato bodite pri prehranjevanju bolj previdni. Dan nikakor ni primeren za stvari, ki so materialne narave, tudi modni nakupi se ne bodo najbolje končali. Usmerite se raje v spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativne podvige ali meditacijo. Stik z vodo bo tisti, ki vas bo ponovno prebudil in seveda osvežil.


Sobota, 17.3.

Današnji dan bo pester. Z mlajem v ribah se boste skozi dan posvečali sebi, ter svojemu telesu. Britje, voskanje, depiliranje obrvi, skratka danes je primeren čas za urejanje dlačic. Privoščite si očiščevalno kuro s soljo in se potopite v svet sladkega sanjarjenja, saj se bodo že zvečer, ko luna stopi v znamenje ovna sanje počasi razblinile. Začeli boste razmišljati, kje se kaj dogaja in kdo bi vas lahko spravil v dobro voljo.

Nedelja, 18.3.

V nedeljo vam bo s konjunkcijo med luno in Venero veliko pomenila lepota. Trudili se boste, da bi polepšali svoje telo in si ustvarili kakšen nov modni stil. Zanimive vam bodo kombinacije, ki bodo elegantne, vendar še vedno udobne, saj ne boste imeli časa za vse morebitne lepotne popravke. Ves čas se vam bodo nekam mudilo, zato meditacija danes ni najboljša izbira. Hrano boste pripravili hitro, dolge gurmanske zgodbe vas bodo odbijale.

Fotografija: Unsplash / Alexandru Zdrobău

Preberite še: Tako boste v sebi ponovno odkrili 'divjo' žensko!

Priporočamo tudi: Že veste, kaj vsak dan počnejo ženske z noro lepo kožo na obrazu?

Najbolj brano