Današnja ognjena luna prinaša ...

Teden se bo začel z ognjeno luno in nemirom, ki bo trajal vse do konca tedna. Preverite, kaj pričakovati!

Današnja ognjena luna prinaša ... - Foto: Unsplash.com / Tim Gouw

Ponedeljek, 19.3. 

Danes boste z ognjeno luno hitri, nepremišljeni in nemirni. Že zjutraj se lahko pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.


Torek, 20.3. 

Luna, ki danes pride v znamenje bika bo na področju zdravja in počutja umirila napetosti in ublažila morebitne bolečine. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Sreda, 21.3. 

Z Zemeljskimi energijami boste danes zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih. Vaši lasje bodo z uporabo kakšne naravne negovalne maske lepše rastli, se okrepili, imeli bodo tudi več volumna. Za obisk frizerja počakajte raje na kakšen drug dan, saj vaša želena sprememba morda ne bi bila dovolj drastična za vaš okus.


Četrtek, 22.3. 

Luna, ki danes stopi v znamenje dvojčkov prinaša zmedo in tisoč želja. Obremenjena bodo ramen, roke in komolci, zato temu prilagodite svojo vadbo. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi.


Petek, 23.3. 

V dnevu z luno v zračnem znamenju si nadenite lahkotne, nevtralne barve, saj vam vlivajo občutek zračnosti in lahkotnosti. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin. Uporabite eterična olja evkaliptusa in limone. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Sobota, 24.3. 

Današnji dan s Prvim krajcem v raku vas bo popeljal v globine. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Odličen dan za obisk frizerja in nego vaših las, lahko tudi doma, s kakšno hranilno masko. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Nedelja, 25.3. 

Z luno v raku boste danes več skrbi posvetili svojemu zdravju. Naredite si zelenjavno pojedino in se izognite škodljivim razvadam. Oblecite svetle barve, predvsem lila in zelene odtenke. Nikar se ne obdajajte s črno barvo. Meditacija bo umirjena, poglobite pa jo lahko z eteričnimi olji kamilice ali sivke. Posteljne aktivnosti bodo obarvane z romantičnimi prijemi, ki bodo godili vaši duši.

Fotografije: Unsplash.com / Tim Gouw

Preberite še: Lak z bleščicami ste do zdaj (skoraj) zagotovo nanašale narobe!

Priporočamo tudi: TO so čevlji, ki jih Meghan Markle neprestano nosi!

Najbolj brano