Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so same sebi najboljši motivator

Ni bolj povzdigujoče navade kot je pozitivna naravnanost, prepričanje, da se bo vse dobro izteklo, da nam bo uspelo in da bomo srečni ne glede na to, kaj se bo zgodilo.

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so same sebi najboljši motivator - Foto: Profimedia

Toda žal si včasih že takoj na začetku okrnimo možnost za uspeh, ker pričakujemo, da nam ne bo uspelo in da se je vse zarotilo proti nam. Z drugimi besedami, naše umsko stanje večkrat ni primerno za uspeh, ki si ga želimo. Včasih celo kliče po neuspehu. Uspeh najprej dosežemo v svojem umu. Če so naše misli polne dvomov, bo takšen tudi izid. Takrat se moramo spodbuditi, da presežemo te dvome in začnemo razmišljati o uspehu. Ko začnemo dvomiti o sebi, ko čutimo, da gre vse narobe, se moramo pomeniti sami s sabo. Povedati si moramo in to na glas, da nam bo uspelo. Besede imajo večjo moč, ko jih izgovorimo, kot če o isti stvari samo razmišljamo. Ko jih zaslišimo, se bolj vtisnejo v zavest.

Razlog, zakaj ne uresničimo svojih idealov, je to, da nismo pripravljeni za to ničesar storiti. Ne smemo pozabiti, da je hrepenenje, želja nekaj storiti, samo seme naše ambicije. Če bomo pri tem ostali, bo naša žetev tolikšna, kot če bi kmet seme posejal v nezorano zemljo in ne bi zatiral plevela.

Katere ženske zodiaka pa so same sebi najboljši motivator?

OVNICA

Ovnica se najbolj od vseh zaveda, da mora to, kar želi uresničiti njeno srce podpreti z iskreno odločenostjo. Vedno se potrudi po najboljših močeh in z resnim prizadevanjem, da bo uresničila svojo vizijo. Jasno ji je, da samo gojenje želje po tem, pa naj bo tako vztrajno in močno, ji ne bo pomagalo uresničiti njenih sanj. Njeno moto je, ne samo, da mora posejati semena želje in hrepenenja, temveč mora tudi zalivati, negovati, skrbeti za posejano, drugače bi lahko požela samo plevel. Nenehno gojenje želje, ambicije, ohranjanje srčnega in dušnega hrepenenja pri življenju celega in zdravega z dejavnim prizadevanjem po njegovi uresničitvi, je za ovnico edini način, kako spremeniti sanje v resničnost.

LEVINJA

Levinja ima odlično taktiko motiviranja sebe. Od blizu si ogleduje uspeh, da je resnično  prepričana, kako deluje in kakšna je njegova cena. Paziti mora le, da zaradi hvale ne zaspi na lovorikah ali še kaj hujšega. Levinja nikoli ne dovoli, da bi mnenje drugih ljudi o njej ali njenih sanjah vplivalo na njeno neustavljivo motivacijo. Globoko v sebi je vedno prepričana, kam hoče kreniti. Zelo dobro zna zaupati v svoje sposobnosti, da bo prišla tja, zato da se bo lahko postavila po robu temu, kar drugi govorijo o njej. Kar si zastavi, tudi sama izpelje, zato jo označujemo za odličnega motivatorja zase ter za druge.

VODNARKA

Okvir njenega življenja je neviden. Je najbolj stabilna na mentalni ravni. Gradi temelje za svojo prihodnost, s pričakovanji, ki jih vizualizira, začrtuje meje.  Motivacija je pri vodnarki brez dvoma ključna za uspeh. Ona nikoli ne pozabi na to, kar jo motivira in dokazati si zna, da je ta motivacija iskrena in vredna truda.  Zaveda se, da je, če jo motivira preveč stvari, zapletena v klobčič najrazličnejših konfliktov. Pomembno zanjo je, da ostane osredotočena. Nikoli ne preneha sanjati, vendar nikar ne sanjari. Zaveda se, da lahko, če se bo gnala samo zato, da bi jo drugi hvalili potegne krajši konec.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Michelle Pfeiffer nosila stajling s kavbojkami za prosti čas, popoln za ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Kako nositi usnjeno mini krilo? Mojca Mavec ima odlično idejo za ženske nad 45 let

Najbolj brano