Horoskop: Venera v ribah ljubezen postavlja na vrh vaših zanimanj. Kaj to pomeni za vaše znamenje?

Februarske dni, ki dišijo po ljubezni bo še polepšala Venera v znamenju rib, ki vam do 20. februarja, ko prehaja v ovna prinaša možnost poglobitve. 

Horoskop: Venera v ribah ljubezen postavlja na vrh vaših zanimanj. Kaj to pomeni za vaše znamenje? - Foto: Profimedia

Venera v ribah je čarobna, saj ima posebno moč, da zna slediti pravi smeri in potegniti na plano tiste občutke, ki vas vodijo k stabilnosti. V ospredje stopa lepota, tista notranja lepota, ki nas naredi tako zelo čudovite. To je vpliv, ki ne potrebuje strategije, ampak se enostavno zgodi. Z njeno energijo ne boste zaljubljeni samo v privlačno osebo, ampak tudi v svet, v naravo in v tiste drobne malenkosti, ki vam lahko polepšajo dan. 

To je obdobje, v katerem ne boste potrebovali razloga, da nekaj storite, tudi utemeljitve tokrat ne boste iskali.

Ljubiti nekoga, bo pomenilo sprejeti vse, kar počne, kar izžareva in tudi tisto, kar vam včasih ni všeč. Opazili boste, da ste bolj nežni, tudi tisti, ki običajno ne slovite po tem. Všeč vam bo, da se lahko prilagodite razpoloženju drugih, pri čemer pazite, da se ne izgubite. Pomembno je, da se naučite umetnosti samozaščite, da vas ne bo premetavalo nemirno morje čustev. Venera v ribah je naklonjena pobegu v kraljestvo domišljije, kjer lahko pozabite na skrbi običajnega življenja in se osredotočite na prijetne vibracije.

Vendar njen vpliv ni samo romantičen, saj vas lahko popelje v čas občutljivosti na področju medsebojnih odnosov in odklanjanje odgovornosti na področju dela in denarja.

Pričakujete lahko Pepelkino zgodbo, saj vas lahko nekdo v trenutku zelo močno očara, vendar samo za kratek čas. Nekateri boste prepričani, da ljudje nosijo maske, hrepeneli boste po tem da jo na področju ljubezni snamejo. Prav tako bo težje postaviti osebne meje, zato lahko traja dlje časa, da premagate bolečine in razočaranja. Morda boste čakali, da drugi naredijo prvo potezo, pomembno pa je, da se izognete vsem, ki se utapljajo v ležernosti.

Iskreno naravnano ter veliko srce vas lahko pripelje do tega, da se potrudite za prijatelje, ter za katero koli osebo ali žival v stiski.

Delovali boste kot premišljeni poslušalec z izjemno sposobnostjo empatije, vendar pazite, da se preveč ne zapletete v čustvena bremena drugih. Naklonjeni boste globoki podzavesti, ne bodite presenečeni, če se aktivirajo nekateri vzorci povezani s preteklostjo. Če se to zgodi, se ne vznemirjajte, saj boste prej ali slej zakrpali rane in brazgotine. 

Rojeni v ognjenih znamenjih, če zmanjšate hitrost, lahko ta očarljivi cikel spodbudi pravo čustveno renesanso. Sprostitev vas lahko usmeri v skladno stanje, idealno za ustvarjanje in uživanje v trenutkih, ki odpirajo srce. Zemeljska znamenja, nikar ne imejte toliko ovir, namesto tega spretno prepletite svoje darove empatije z intuitivnim razumevanjem. Predvsem pa se neobremenjeno prepustite čustvenemu toku. Rojeni v zračnih znamenjih lahko na področju ljubezni osebnostno napredujete, če boste uglašeni s svojimi notranjimi vzgibi. Če boste zaznali, da se počutite, kot da se utapljate v svojih čustvih, se zopet priklopite na realnost. Rojeni v vodnih znamenjih, to je obdobje, ko lahko končno uredite stanje na področju čustev. Vaša skrivnostna privlačnost bo povečana, bolj boste igrivi ter seveda privlačni za nasprotni spol.

Ne bodite presenečeni, če vas bo, še posebej, če ste samski, spremljal močan strah pred zavrnitvijo, kar je lahko posledica ogromne želje po ljubezni in razumevanju. Potrebovali boste nekoga, ki uravnava vaša čustva in vas zna na ustrezen način umiriti.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mesečni horoskop za mesec februar: Kaj vam napovedujejo zvezde?

Priporočamo tudi: Stekleno zeleni nohti so nova modna barva te sezone: Idealna manikira za kratke in dolge nohte

Najbolj brano