Horoskop: Sedaj je čas, da v življenju postavite trdne temelje

 
Saturn v znamenju kozoroga, kjer se nahaja približno tri leta, se 29. septembra začne gibati v direktni smeri, kjer bo ostal do 17. decembra, ko preide v znamenje vodnarja. To je obdobje, ki vam omogoča, da postavite bolj trdne temelje.

Horoskop: Sedaj je čas, da v življenju postavite trdne temelje - Foto: Profimedia

V zadnjem času je retrogradnost Saturna povzročala močne preobrazbe, ter nekoliko grobo vožnjo skozi delovanje. Zdaj je čas, da te lekcije utemeljite, proučite, da lahko iz tega, kar se vam je zgodilo, potegnete bistvo za prihodnost. Življenje lahko sedaj prestrukturirate ob upoštevanju vseh izzivov, ki so vas upočasnili ali ovirali.

Modrosti in izkušenj, ki izhajajo iz življenjskih lekcij, ki jih prinaša Saturn ni mogoče izbrisati, to je nekaj, kar vam, če znate pravilno razumeti, lahko pomaga do nadgradnje. Saturn je počasen in enakomeren motivator, ki želi, da se podajate naprej postopoma in premišljeno. Spontanosti in hitenja s Saturnom ni, zato v obdobju pred vami nikar ne iščite tveganih odločitev. Saturn v kozorogu vas spodbuja, da vztrajno sezidate temelje, na katerih boste lahko gradili svojo prihodnost na podlagi svojih resničnih srčnih želja.

Bodite tokrat konservativni in ne tvegajte na področju denarja, saj so na vidiku večje izgube.

Poskusite ostati stabilni in se gibati v varnih in preverjenih območjih. Če imate priložnost, se lotite študija, saj bo izobraževanje v tem času prava poslastica za dušo. V tem času niso dovoljene nobene bližnjice, če želite uspeti naredite vse temeljito in ne igrajte na kocko težko zasluženega denarja ali čustev, dokler niste popolnoma prepričani v uspeh.

Saturn je discipliniran planet, ki rad popelje v naloge, kozorog pa je tisti, ki dodaja motivacijo in vztrajnost, ter se bori proti praznim sanjam. Oba skupaj želita, da si ne postavljate le dolgoročnih ciljev, temveč tudi, da si izdelate dober načrt, ki vam pomaga, da jih dosežete. Kot vladar kozoroga je Saturn še močnejši in še bolj vztrajen ter prinaša obdobje, v katerem lahko z močjo vzdržljivosti, produktivnosti in trdnosti opravite marsikaj. Tako Saturn kot kozorog dobro vesta, da se je za uspeh treba potruditi, zato med tem tranzitom nikar ne ubirajte lažjih in nepreverjenih poti.

Kozorog in Saturn želita, da si prizadevate predvsem za varnost, kar lahko še posebej pri rojenih v ognjenih znamenjih povzroči občutek dvoma, negotovosti in tesnobe.

Bolj kot običajno vas bo strah, da ne bi uspeli, morda boste porabili preveč časa v skrbeh, kako nadaljevati.  Saturn v kozorogu morda ne zveni kot najbolj razburljiv vpliv, lahko pa je zelo koristen, najbolj za rojene v zemeljskih znamenjih, ki lahko pričakujete uspeh, o katerem sanjate že dolgo. Njegova energija vas poziva, da ciljate višje in s trudom dosežete konkretne rezultate.

Ta vpliv vam lahko pomaga, da osredotočite svojo energijo v pravi smeri in vnesete stabilnost v vsakodnevno življenje. V negativnem smislu boste morali premagati zamero ali ljubosumje do drugih, zlasti glede statusa ali denarja. Vendar vam po drugi strani omogoča, da se spoprimete s številnimi ovirami, ki se vam nizajo na poti. Bolj boste ambiciozni, manj ležerni in vsekakor usmerjeni k napredku. Sledite produktivni energiji, ki, ko se Saturn pomakne v znamenje vodnarja ne bo več tako učinkovita.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ženskam, rojenim v tem znamenju, je lepota podarjena ob rojstvu

Priporočamo tudi: Ne boste verjeli, katera zvezdnica je že drugič noseča!

Najbolj brano