Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene najbolj zahtevne partnerice

2. 4. 2021
Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene najbolj zahtevne partnerice (foto: Profimedia)
Profimedia

Najbolj zahtevne partnerke zodiaka.

To so ženske, ki so zahtevne, ki si želijo od razmerja več in si ne dovolijo, da bi postale za partnerja samoumevne. Večinoma imajo svoj razlog, zakaj so bolj zahtevne. Morda  je bilo njihovo ljubezensko življenje nekoč zapleteno, morda so bile razočarane, ali pa se bojijo, da ne bi v razmerju dobivale vsega, kar si želijo. Zapletena energija, ki jih spremlja običajno simbolizira zanimivo, nenavadno in vznemirljivo privlačnost za nasprotni spol.

 

Bikica 

Bikica je ženska, ki si želi urejen partnerski odnos z začrtanimi pravili, s čimer bo partnerju vsaj malo zapletla življenje, še posebej če se ni vajen prilagajati. Ona vodi svoje in njegovo življenje, saj je prepričana, da so njena pravila tisto, kar mora odnos vsebovati.  Zagotovo se bo s partnerjem kdaj odpravila na pustolovščino in doživela fascinantne izkušnje, vendar ima raje, da jo partner prej opozori, saj velika presenečenja niso njena poslastica.

Zahtevni bikici je težko ugoditi. Ne samo zato, ker ima svoja merila, ampak tudi zato, ker tudi v enostavnih situacijah ni najbolj enostavna. Težko jo je nadzirati, saj je ona tista ki to počne podzavestno. Če ji kot moški niste sposobni slediti, boste verjetno začeli iskati izgovore, zakaj ni vredna vašega časa in vlaganja energije. Moški, ki se niso pripravljeni truditi in prilagajati za bikico ne pridejo v poštev. 

Levinja

Levinja je v partnerstvu zahtevna predvsem zaradi svojih visokih standardov. Ona je ženska, ki se ji marsikdo boji pristopiti in ki vedno deluje nekoliko skrivnostno. Levinja se zelo dobro zaveda, da zdrav partnerski odnos vključuje trdo delo, ki ga pričakujte tudi od moškega. Potrpljenje ni njena vrlina, izgovorov ne prenaša, prav tako jo odbijajo laži. Ona smatra, da so to dejavniki, za katere bi vsak moški moral sam vedeti, da so v razmerju nedopustni.

Ne dopušča, da bi jo moški spreminjal, niti da bi ji ukazoval, ona si želi zdrav odnos, v katerem lahko predvideva in se čuti zadovoljna. Njena izvorna energija prihaja iz ljubezni do sebe, ravno tako pričakuje od partnerja, da bo stabilen ter samozavesten. Njo mora moški resnično ceniti in kakovostno preživeti čas z njo, zaželen je tudi samorazvoj, v katerem levinja z veseljem sodeluje.

Devica

Večina od nas poskuša skrivati ​​svojo zahtevnost, kolikor je le mogoče. Toda devica je tista ženska, ki nikoli ne skriva, da je v partnerskem odnosu zahtevna. Ker ima težavo s tem, da se nikoli ne počuti popolno, to energijo prenaša tudi na partnerja, ki v bistvu nikoli ni dovolj dober zanjo, ne glede na to, kako se trudi. Samo zato, ker je devico težko ljubiti, še ne pomeni, da je slaba ženska ali nekdo, ki ne more biti ljubljen. Preprosto je zahtevna do sebe in do partnerja in prepričana, da ni zato z njo nič narobe.

Svoje neuspešne poskuse v ljubezni devica zaznava kot lekcije.  Ona se dobro zaveda, da nobena ljubezen ne more preživeti brez kompromisa, zato nenehno niza pravila in pričakuje, da bodo postala za partnerja samoumevna. Seveda je bolj zaposlena kot ostale ženske, tudi če je ves čas zaposlena sama s sabo.

Vodnarka

Vodnarka je mojstrica, ko je potrebno premostiti zapletene in težke ljubezenske situacije, vendar je v partnerskem odnosu tudi zelo zahtevna. Nikoli ne verjame in ne naseda praznim besedam, ki niso podkrepljene z dejanji. Jasen znak, da jo je težko ljubiti je, da je tako zelo samosvoja, da je lahko večkrat za partnerja pravi vulkan ali unikat.

Večkrat jo spremlja težnja, da je popolna, težko priznava svoje napake in pomanjkljivosti. Rada vzbuja pozornost in deli sarkastične pripombe, ter seveda pričakuje, da bo partner razumel njen brutalen humor.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nosečnost in cepivo Covid-19: Odgovori strokovnjakov na najbolj pogosta vprašanja

Priporočamo tudi: 12 spomladanskih oblek, ki jih bomo oboževali v prihodnjih mesecih - vse pod 50 evrov

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan