Horoskop: Na katera nebesna znamenja bo imel Merkur v strelcu največji vpliv?

Merkur, ki se od 24. novembra do 13. decembra nahaja v znamenju strelca, prinaša številna presenečenja.

Spirituelle, 26. 11. 2021
Horoskop: Na katera nebesna znamenja bo imel Merkur v strelcu največji vpliv? - Foto: Profimedia

Ker boste delovali družabno in radovedno, bo iskanje odgovora na vsako vprašanje miselna pustolovščina. Strelec, ki bo svojo energijo združil z Merkurjem je spremenljivo ognjeno znamenje, ki mu vlada vesel in ekspanzivni Jupiter. Zaradi večnega iskanja svobode in prilagodljivosti svojega uma boste v tem obdobju pustolovski učenci, misleci, govorci in pripovedovalci. Ukvarjali se boste s celotno sliko, malenkosti boste z veseljem spregledali.

Merkur v znamenju strelca je ponavadi idealističen, dinamičen in ne mara, da mu je dolgčas. Vpliv ima dejansko veliko prednosti. Manj boste kritični in ostri, bolj optimistični in pogumni. Lahko si zastavite drzne cilje. Tudi če ne dobite točno tistega, kar želite, se lahko še vedno zabavate in rastete v procesu. Prednosti Merkurja v znamenju strelca so, da prinaša optimizem, prijaznost, velikodušnost, odprt um, vizionarski pogled, domiselne rešitve in veliko humorja.

Iz negativnega vidika boste v tem obdobju preveč razpršeni, glasni, arogantni in morda celo nespoštljivi. V kolikor ste perfekcionist, bi to lahko bil za vas precej težaven tranzit. Merkur upravlja tudi s komunikacijo, in ker je v strelcu oslabljen, lahko pride do občutka prekinitve povezave z drugimi. Strelec rad govori, a velik del komunikacije je poslušanje, ki pa mu ne gre najbolje od rok.  Pogovori se bodo pogosto nagibali k filozofskemu argumentiranju in k zanimanju za potovanja ali šport. Čeprav se v globine ne boste spuščali, boste pravo resnico ali nepotrebno laž zelo hitro zaznali. Odnosi vseh vrst zahtevajo medsebojno razumevanje. V tem obdobju prihaja naraven odnos, vaš fokus pa bo usmerjen k širitvi in ​​odkrivanju.

Merkur v strelcu prinaša tudi pravo dramo, ter več ustvarjalnosti in navdiha. Začeli boste pozabljati na svoje zavore. Vzeti si čas za obisk prijateljev, okrasitev doma in resnično sprostitev bo v tem obdobju težko, saj boste ves čas želeli delovati, se premikati in spoznavati nove stvari.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Merkur v strelcu največji vpliv?

ŠKORPIJON

Škorpijoni, Merkur bo na vas deloval v smeri odpravljanja bolezni in neskladja iz preteklosti, ki bremenijo vaš um. Ponudilo se vam bo nekaj možnosti za dobiček, kar bo stabiliziralo vašo osebnost. Lahko se boste naučili spustiti in podirati svoje stene. To obdobje je lahko pravi čas za eksperimentiranje ali začetek novega režima vadbe. Spoznali boste prijeme, ki vam bodo koristili, da ohranite svoje telo čim bolj vitalno.

VODNAR

Vpliv Merkurja lahko razsvetli vašo hišo dobičkov in blaginje, daje vam energijo za reševanje številnih težav, dvomov in konfliktov. To vam bo zagotovilo veliko mentalne jasnosti in omogočilo, da se pritekajo pozitivne vibracije in vas napolnijo z novejšimi, ustvarjalnimi vzgibi. Če vas kronične bolezni že dolgo obremenjujejo, boste tokrat našli rešitev, da vse skupaj ublažite.

BIK

Prehod Merkurja v strelca nakazuje nove začetke ter vam prinaša veliko veselih novic. Vpliv deluje v smeri odpravljanja neskladij in sporov iz preteklosti, kar vam daje priložnost, da spustite k sebi pozitivno naravnanost in mir. Prav tako bo to čas, da razmislite o svojih preteklih napakah, vendar vam bo vaša odporna narava pomagala poiskati lekcije in jih koristno uporabiti. To je tudi čas, ko boste začeli bolj skrbeti zase.

RAK

Vpliv Merkurja v strelcu bo za vas ugoden, saj bo žetev prinesla veliko koristi. Poklicno in osebno boste iskali duševni mir in veselje, saj bodo vaša prizadevanja končno uresničena. Tudi z zdravstvenega vidika tranzit prinaša dobro počutje, zato vam svetujemo, da to obdobje izkoristite za razne športne aktivnosti. Bolj kot običajno bo prebujena vaša radovednost.

LEV

Merkur v znamenju strelca bo osvetlil vašo hišo znanja, posledično lahko pričakujete rast na področju osebne rasti. To vas lahko celo spodbudi k ustvarjalnemu zanimanju. Še več, njegova energija bo v pomoč tistim, ki študirate ali tistim, ki ste šele začeli svojo poklicno pot. Levi si boste prizadevali tudi za manjše spremembe na področju prehrane, da boste ohranili vitalnost in dobro počutje.

 Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Halle Berry dokazuje, da je to trendovsko pričesko mogoče nositi pri katerikoli starosti

Priporočamo tudi: 7 stajlingov, ki vas bodo prepričali, da to zimo potrebujete črne pajkice

Najbolj brano