Astrološka znamenja, ki najtežje odpuščajo: Vodnar nima časa za nezveste prijatelje, eno znamenja pa vam bo ob prvem nesporazumu obrnilo hrbet

Odpuščanje je pogosto najboljša stvar, ki jo lahko naredimo - ne le za drugo osebo, ampak tudi zase. Vendar se nam nekatere stvari zdijo neodpustljive in morda ne moremo razumeti, kako nekomu odpustiti.

Spirituelle, 29. 11. 2022
Astrološka znamenja, ki najtežje odpuščajo: Vodnar nima časa za nezveste prijatelje, eno znamenja pa vam bo ob prvem nesporazumu obrnilo hrbet - Foto: Profimedia

Sposobnost odpuščanja in pozabljanja je nekaterim lažja kot drugim. Seveda je odvisno od situacije. Veliko lažje je na primer oprostiti nekomu, ki nam je v času naše nepazljivosti pojedel vso pokovko, kot pa partnerju, ki nas je prevaral. Vendar pa so nekateri ljudje neusmiljeni dlje kot drugi, tudi glede stvari, ki jih imajo drugi za minljive ali nepomembne. Berite naprej in odkrijte šest najbolj nepopustljivih astroloških znamenj, od rahlo razdražljivih do trajno jeznih.

Ne spreglejte:

Medtem ko lahko horoskop omogoča vpogled v vaše osebnostne lastnosti, pa odpustiti nekomu, ki vam je storil krivico, ni tako enostavno. In ljudje, ki so nagnjeni k temu, da nikoli ne pozabijo, kako jim je kdo storil krivico, so običajno tisti, ki jih je težko razvozlati. Tukaj je seznam astroloških znamenj, ki vedno gojijo zamero, tudi ko rečejo, da vam odpuščajo za vašo napako.

Vodnar

Vodnar, eden najpametnejših znamenj zodiaka, nima časa za nezveste prijatelje ali nesramne komentarje. Vodnar bo prej prekinil vse vezi z vami, kot pa vam oprostil, pravijo astrologi. Vendar ti ugotavljajo, da je to bolj posledica njihovega odpora do soočenja kot zaradi osebnosti, ki ji je težko odpustiti. Poleg tega se lahko Vodnarji sčasoma vrnejo. Včasih čas in prostor zdravita zgodnje vodnarje. Ko se to zgodi, se lahko znova pojavijo in se delajo, kot da se ni nič zgodilo. Če pa jih drugič omalovažiš, lahko pričakuješ, da bodo za vedno izginili.

Oven

Ovni bodo jezni nase in na ljudi, ki jim je mar. Če prizadenete nekoga, ki ga ima oven rad, ti tega ne bo zlahka odpustil, če sploh kdaj. Če prizadanete ovna, bo takoj prešel v obrambo. Zaradi tega se boste verjetno morali zelo potruditi, da dokažete, da ste se iz svoje napake kaj naučili in da je ne boste nikoli več dovolili. Te težnje so posledica občutljivega ega in zaščitniškega duha tega ognjenega znamenja. Navsezadnje so bojevniki zodiaka – in več kot pripravljeni so se prepirati ali hraniti zamere, dokler se jim zdi primerno.

Kozorog

To marljivo, ambiciozno in zvesto znamenje ne bo toleriralo nobenega nezrelega vedenja ali nespoštovanja. V odnosih se ne igrajo, pravijo strokovnjaki. Kot taki tudi nimajo tolerance do ljudi, ki niso pošteni in transparentni. Če prizadanete kozoroga, ne pričakujte, da bo kričal, jokal ali se čemeril. Namesto tega se bo umaknil iz situacije in vam dal manj časa in energije kot prej. Če se ne boste naučili iz svoje napake, boste morda ugotovili, da je kozorog nadaljeval življenje in vas pustil za sabo. Številne svoje odnose z ljudmi obravnavajo kot poslovne dogovore in če ne zagotavljate vrednosti, potem izpadete.

Bik

Biki so znani kot zanesljivi, sproščeni in izjemno trmasti. Toda naj vas njihova lahkotnost ne zavede – to znamenje ne odpušča hitro. Bik je umirjeno znamenje, ki ne mara vznemirjati drugih, zato bodo svoja čustva zadrževali pod površjem in to nezadovoljstvo bo še naprej brbotalo v njihovih srcih. Ta znak, mimogrede, zelo ceni zaupanje. Njihova jeza se bo takoj dvignila, ko bodo ogroženi ali ogoljufani, vendar se ne bodo trudili, da bi svojo jezo pokazali svetu. Ko bik enkrat občuti krivico, se boste hitro premaknili iz njegovega notranjega v zunanji družbeni krog – ali pa boste popolnoma zavrnjeni.

Rak

Rakom vlada Luna, zaradi česar so izjemno občutljivi in ​​hiperemotivni. S temi lastnostmi prihaja dobra mera zlobe in zamere. Tudi če do neke mere odpustijo, nikoli ne pozabijo žalitve, pa naj bo blaga ali je nastala zaradi prepira. Spomnili vas bodo na to, kako ste prizadeli njihova čustva tudi leta pozneje. Na srečo, če vam rak odreka odpuščanje, boste to takoj vedeli. Ko so prizadeti ali izdani, bodo raki postali nerazpoloženi, čemerni in zagrenjeni. Z drugimi besedami, točno boste vedeli, kdaj prositi za odpuščanje.

Škorpijon

Ker so škorpijoni znani kot skrivnostno stoični, a tudi silno zvesti, ni presenetljivo, da je najmanj verjetno, da bodo odpuščali. Škorpijon se morda zdi tih in skrivnosten, vendar ne podcenjujte njegove sposobnosti, da vas preseneti z nepričakovano igro moči. Ne pozabijo zlahka, zato bodo izenačili rezultat, tudi če bo trajalo dolgo. In ko se uprejo, lahko pričakujete, da bo ostro.

Piki škorpijona so intenzivni in vam bodo dali vedeti, kdaj ste prestopili mejo. Poleg tega je to znamenje še posebej spretno pri tem, da ve, kdaj nekomu zaupati. Če se škorpijonu zlažete ali če v vaših besedah ​​ali dejanjih zaloti najmanjši kanček prevare, vam bo zameril do konca življenja. Ne marajo, da bi bili videti neumni, in se ne bojijo sabotirati niti najboljšega odnosa, da bi ohranili prednost in osvojili točko. Torej, če imate prijatelja škorpijona, je najbolje, da se mu ne zamerite.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Severina dokazuje, da so gležnjarji v tej nepričakovani barvi nepogrešljiv kos ženske garderobe

Priporočamo tudi:Shujševalni napitek iz zgolj dveh sestavin, ki obljublja izgubo teže v rekordnem času: Ta pogosto pozabljena zelenjava uravnava holesterol in zavira apetit

 

Najbolj brano