Severina dokazuje, da so gležnjarji v tej nepričakovani barvi nepogrešljiv kos ženske garderobe

Kjerkoli je, ne glede na kraj in priložnost, Severina uspe ustvariti stajlinge, o katerih se govori cele dneve. Prav to je eden od razlogov, zakaj že dolgo nosi naziv ene najbolje oblečenih Hrvatic. Tokrat svoje sledilce na Instagramu razveseljuje s fotografijami in kombinacijami iz Jordanije.

Severina dokazuje, da so gležnjarji v tej nepričakovani barvi nepogrešljiv kos ženske garderobe - Foto: Instagram/ @severina

Severina je obiskala tudi puščavo Wadi Rum, spektakularno območje v južni Jordaniji, ki se nahaja približno 60 kilometrov od mesta Aqaba, kjer so leta 1962 snemali legendarni hollywoodski film Lawrence Arabski. Prav ta dosežek je populariziral Wadi Rum, ki je kasneje postal prizorišče znanstvenofantastičnih filmov.

S svojim resnično nenavadnim videzom je puščava Wadi Rum služila kot odlična kulisa za obujanje prostranosti vesolja in drugih planetov v filmih Prometej, Rdeči planet, Zadnji dnevi na Marsu, Marsovka, Rogue One: Zgodba Vojne zvezd in Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja.

Severina je za pohod po puščavi, ki ji zaradi specifičnega videza pravijo tudi Mesečeva dolina, izbrala škornje, ki so res kot ustvarjeni za vesoljski sprehod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nosila je model priljubljene znamke The Attico z imenom Selene. Peščeni škornji na vezalke imajo raven podplat in široko zaobljeno konico, ki zagotavlja maksimalno udobje za noge in prste.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kratka, krajša, najkrajša: 7 pričesk za vse, ki se želite znebiti dolgih las in v zimsko obdobje stopiti z novo podobo

Priporočamo tudi: Večerja, ki topi kilograme, čisti črevesje in pospešuje metabolizem: Ta najljubši recept slavnih zvezdnic si obvezno zapišite!

Najbolj brano