3 horoskopska znamenja, ki se neprestano zaljubljajo v čustveno nedostopne in hladne osebe

Za nekatera astrološka znamenja obstaja večja verjetnost, da se bodo zaljubili v nekoga, ki je popolnoma čustveno nedostopen. Preverite, ali je vaše astrološko znamenje med njimi.

Spirituelle, 20. 11. 2022
3 horoskopska znamenja, ki se neprestano zaljubljajo v čustveno nedostopne in hladne osebe - Foto: Profimedia

Ste bili kdaj zaljubljeni v osebo, ki je bila čustveno popolnoma nedostopna? Takšni ljudje so težko ranljivi do potencialnih partnerjev, podiranje njihovih zidov pa pomeni spopadanje z marsičim: z vzgojo, vrednostnimi sistemi, povezanimi z ljubeznijo, in navsezadnje z odnosom do sebe. Zaradi tega vam lahko rečejo, da ste jim všeč, vendar še vedno izpadejo nedosledni, zadržani in neodločni.

Morda osebno nimate te težave, toda če ste se kdaj zaljubili v čustveno nedostopno osebo, so vas njena dejanja verjetno zmedla. Če se sprašujete, zakaj se vedno znova zaljubljate v iste ljudi, ki so nagnjeni k temu, da so zainteresirani in nato hladni, bi vam lahko vaše horoskopsko znamenje pomagalo kozmično analizirati vaše ljubezenske vzorce. Nekatera znamenja se bodo namreč pogosteje navezala na nekoga, ki ima težave z ranljivostjo, ali ste med njimi, pa izveste v nadaljevanju.

Ne spreglejte:

1. Kozorog

Kozorogi so v odnosih zanesljivi in ​​stabilni. Zavedajo se, koliko dela je potrebno za uspešen odnos. Če ne razmišljajo tako kot njihov potencialni partner, se raje sploh ne spuščajo v razmerje. Vendar, če jim je nekdo resnično všeč, so morda zaslepljeni za njegovo čustveno sposobnost in lahko spregledajo nekaj pomembnih signalov. Če opazite, da vaša simpatija skriva svoja čustva, se pripravite na čustven tobogan. Glede na vašo odločno naravo, neomajno zvestobo in zvestobo pa boste morda pripravljeni delati na svojem odnosu s simpatijo.

2. Oven

Ker ste eno izmed kardinalnih znamenj (znamenja, ki začnejo vsako sezono), imate željo biti v vsem prvi, prevzeti nadzor in pogumno stopiti v življenje, ki si ga želite. Uspevate pri spremembah in uživate v uresničevanju svojih sanj. Cenite, če vas ljudje s podobnim karakterjem še vedno uravnotežijo. Pazite, da ne izberete nepremišljenih in negotovih partnerjev zaradi vaše potrebe po vznemirjenju. Podobnosti se privlačijo in lahko se zaljubite v nekoga, ki pravi, da si želi razmerja, vendar nima čustvene sposobnosti za to.

Lahko je težko, ko vam oseba ne more dati potrpljenja in zagotovila, ki ju potrebujete, da preidete iz zaljubljenosti v razmerje. Vendar se vam v življenju običajno dogaja toliko, da vas čustvena nedosegljivost drugih ljudi morda ne bo preveč motila. Če pa želite resnejšo zvezo, bodite le iskreni in zahtevajte tisto, kar si resnično želite v svojem ljubezenskem življenju. Če vam partner ne more zagotoviti čustvene intimnosti, po kateri hrepenite, boste morda jezni ali hitro zavržete tisto, kar vam ne služi več.

3. Strelec

V vse vaše romantične odnose vnašate točno tiste lastnosti, ki jih pri sebi najbolj cenite: zabavo, avanturo in pozitivnost. Ko gre za zaljubljanje, v resnici nimate nekega tipa, h kateremu bi strmeli. Nagnjeni ste k temu, da se počutite dobro, kar pomeni, da privlačite različne ljudi, ki se hranijo z vašo edinstveno energijo. Če ne omilite svoje spogledljive narave, se lahko obkrožite s preveč možnostmi – in nekatere od teh simpatij vam morda ne bodo mogle ponuditi tistega, kar iščete.

Torej, če se zaljubite v nekoga, ki je čustveno nedostopen, še vedno obstaja upanje. Namesto da pobegnete ob prvem znaku težav, bodite ranljivi in ​​vprašajte svojo simpatijo, kako se počutijo glede razmerja, da odpravite slepo ulico. Ne boste kompatibilni z vsemi – tako da, če tokrat ne bo šlo, nič hudega. Prednost je, da ste pošteni in načelni. Ne boste ostali z nekom, če se ne počutite več povezani.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Jennifer Aniston z oživitvijo ene od svojih ikoničnih pričesk iz 90. let zlomila internet: Zvezdnica še nikoli ni imela tako dolgih las (in videti je odlično)

Priporočamo tudi:Miami Swim Week: Oglejte si največje trende kopalne mode in resort kolekcij za poletje 2023

Najbolj brano