Jennifer Aniston z oživitvijo ene od svojih ikoničnih pričesk iz 90. let zlomila internet: Zvezdnica še nikoli ni imela tako dolgih las (in videti je odlično)

Jennifer Aniston na naslovnici revije zopet navdušuje s svojo sijočo lepoto. Njen poseben trik? Njeni dolgi, razkošni lasje in nova zelo zaželena barva las, ki so mnoge spravile v stanje popolne nostalgije.

Jennifer Aniston z oživitvijo ene od svojih ikoničnih pričesk iz 90. let zlomila internet: Zvezdnica še nikoli ni imela tako dolgih las (in videti je odlično) - Foto: Profimedia

Impresivno. Jennifer Aniston na naslovnici ameriške revije Allure priznava, da nima več česa skrivati. V ganljivem intervjuju je igralka spregovorila o težki preizkušnji svojega življenja: težavah s plodnostjo. Dolgo je veljala za osebo, ki je raje kot družino vodila svojo kariero z mojstrsko roko, vendar pa nam je tokrat zaupala svoje boleče skrivnosti. 

Na naslovnici je nemogoče, da ne bi opazili njene nove pričeske. Dolgega kodrastega boba ni več, nadomestili so ga lasje skrajne dolžine. Sprememba pričeske, ki ji popolnoma ustreza. Na različnih fotografijah so njeni lasje dovolj dolgi, da božajo vdolbino njenih bokov. Jennifer Aniston je svoje naravne valove opustila in se odločila za ekstremno ravnanje las. Dodaten bonus? Dva pramena na vsakem koncu obraza, ki dajeta energijo njenim lasem. Mi smo navdušeni.

Ne spreglejte:

Igralka je stara 53 let in je videti bolje kot kdaj koli prej. Igralka iz serije Prijatelji je zvezdnica, ki je zagotovo postavila trende na področju pričesk - od večplastne pričeske, ki jo je nosila v seriji Prijatelji, do košate pričeske in brezhibnih pramenov ...  Njena popolna pričeska in barva las s skrbno postavljenimi prameni so jo spremenili v ikono, ki v frizerskih salonih po vsem svetu še vedno pridobiva privržence. Njen najslavnejši videz je nedvomno tisti, ki ga je nosila v seriji Prijatelji, s katero je zaslovela: dolga večplastna pričeska z asimetričnimi dimenzijami in prameni v različnih odtenkih blond barve.

Sedaj pa se je slavna igralka odločila za popolno blond barvo in dolge lase, kot jih ni imela še nikoli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Popolna blondinka za zimo

Kar zadeva barvanje, se zdi, da se je zvezdnica odločila za posvetlitev. Jennifer Aniston je ljubiteljica balayagea in redno razkriva različne odtenke blond barve. To zimo so njeni lasje svetlejši kot kdaj koli prej. Blondinka, kot bi se vrnila z dopusta, vendar drugačna od kalifornijske blondinke. Igralka je svojo pričesko posodobila s popolnim oblikovanjem las, ki zaradi igre svetlobe osvetli njen obraz. Umetnica še enkrat dokazuje, da ostaja in bo ostala brezčasen navdih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Povečanje telesne teže, motnje spanja in vpliv na duševno stanje so posledice, če zvečer jeste po tej uri: To je optimalen čas za zadnji obrok

Priporočamo tudi:Monaška princesa Charlene za počastitev princese Grace nosila čudovito cvetlično obleko

Najbolj brano