Horoskop: Kaj vas čaka do konca leta 2022? Strelcem se obeta napredek v karieri, eno znamenje pa čaka veliko finančno presenečenje

15. 11. 2022
Horoskop: Kaj vas čaka do konca leta 2022? Strelcem se obeta napredek v karieri, eno znamenje pa čaka veliko finančno presenečenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, na kaj morate biti pozorni do zaključka tega leta. 

OVEN

Oven je odločno horoskopsko znamenje, opremljeno z ekstremno borbenim duhom. Toda zdaj boste morali biti potrpežljivi in znati zadržati svojo impulzivnost. Vaša potrpežljivost bo nagrajena, zato se potrudite. 

BIK

Bik je znan po svoji zvesti naravi. To leto je bila vaša glavna naloga, da ste postali bolj osredotočeni nase in se pričeli bolje počutiti v svoji koži. Če vam to še ni uspelo, imaste še nekaj časa, da vložite čas in energijo vase. Tudi vaši bližnji bodo ponosni na to. 

DVOJČKA 

Leto 2022 je za dvojčke leto globokih spoznanj. Ena stvar, s katero ste se še posebej "borili": ljubezen do sebe. Kako vam gre? Vložite do konca leta še več truda v to, da se boste sprejeli in pričeli iskreno izražati svoja čustva in potrebe. 

RAK

Rak je občutljiv na zunanjo energijo, ko je vsega preveč, se navadno skriva v svojem oklepu. Prav tako raje počaka, preden karkoli ali kogarkoli kritizira. Toda zdaj je vaša naloga, da povečate svojo čustveno zrelost. Zato boste v bližajočem konfliktu morda končno uspeli zdržati intenzivnost čustev, s čimer boste presenetili tudi ljudi okoli sebe. 

LEV

Lev je znan po tem, da skrbi za zase in za svoj videz, bolj kot za to, ali zaradi tega morda deluje sebično. Toda konec leta leva čaka velik preobrat. Ker boste spoznali, da so nesebične geste za druge vredne truda. Dajajte drugim - to bo za vas odlična izkušnja.

DEVICA

Devica je utelešenje strukture in reda. Vse je načrtovano in urejeno vnaprej. V tednih, ki prihajajo, pa se boste soočali z nekaj spontanimi spremembami načrtov. Vendar na to glejte kot na čudovito priložnost. Imate pravo energijo, da to izpeljete.

TEHTNICA

Uravnoteženost – to je tehtnica. A ta trenutek se spopadate s svojim čustvenim svetom. Veliko se je nabralo, še posebej v zadnjem času, in čeprav se vam zdi, da imate vse pod nadzorom, je pred vami posebno čustven dogodek, ki bo kaplja čez rob. Vendar je to dobro! Naučili se boste soočiti s svojimi občutki in strahovi ter iz situacij, kot prihaja, končno izstopili osvobojeni.

ŠKORPIJON

Škorpijon se je moral v letu 2022 spopasti s kar nekaj spremembami. Tudi sedaj temu še ni konec. Ugotovili pa boste, kako pomembno je k spremembami pristopiti mirno. Takšen pristop se bo do konca leta obrestoval. Zdaj, ko mnogim zmanjkuje energije, ostanite močni, ostanite pri svojih odločitvah in nazorih – v novo leto boste vstopili veliko močnejši.

STRELEC

Leto 2022 je bilo za strelca leto trdega dela. A nagrada za vse vloženo je bila precej skromna. Toda vaša vztrajnost in potrpežljivost se bosta sedaj lahko obrestovali! Ker boste deležni velikega presenečenja – morda tudi s finančnega vidika. In to si zaslužite. In kdo ve, morda boste ta karierni cilj v letu 2023 dvignili na višjo raven.

KOZOROG

Za kozoroga je bilo leto 2022 poln posebnih vtisov. Veliko stvari se je zgodilo, zato ste morali sprejeti veliko odločitev naenkrat. Toda kmalu bo prišlo obdobje, ko se boste lahko poglobili vase – in kaj hitro ugotovili, da ste si zadali preveč. Morali boste sprejeti še eno pomembno odločitev in morda pustiti za seboj del svojega življenja, ki vas preveč bremeni. Čas je, da se spočijete in sprostite.

VODNAR

Trenutno se spustite v vsako pustolovščino, ki vam prekriža pot – zato je vaše življenje precej razburljivo. A tudi nemirno! Toda kmalu boste občutili, kako neverjetno srečni ste lahko pravzaprav, ko je vse bolj umirejno. Ko ste obkroženi s svojo družino in prijatelji. Tako si želite vstopiti v novo leto – umirjeno torej.

RIBI

Zasanjano in neskončno ustvarjalno znamenje. To leto ste se morali soočiti s kar nekaj neuspehi in vaša posebna narava je bila pogosto dojeta kot nenavadna. Vendar se niste pustili motiti – in zdaj boste za to nagrajeni. Ker vam je vaša individualnost omogočila, da ste tako dobro prebrodili to težko leto, bodo kmalu k vam stopili ljudje, ki bodo od vas želeli nasvet. 

Prirejeno po: aktivni.si 

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nočna mora stilista: Ko najbolj znane ženske nosijo isto obleko na isti rdeči preprogi

Priporočamo tudi: V kralja Charlesa in Camillo na uradnem obisku metali jajca

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan