“Ničesar si nismo podtikale”

Zadnje tri tekmovalke, Maja, Lea in Tina, so se v resničnostni oddaji Slovenski top model morale v tokratnem izzivu preleviti v ženske in moške modne oblikovalce. Čeprav so ostale le še tri, med njimi ni bilo tekmovalnosti.

“Ničesar si nismo podtikale”

Čeprav so Maja, Tina in Lea uspešno opravile že veliko izzivov, jih je vseeno presenetilo, ko jim je urednica mode pri reviji Story Irena Lušičič povedala, da bodo morale tokrat pozirati kot modni oblikovalci.

Tina, ki je bila Donatella Versace in Jean Paul Gaultiere, se je izziva malo ustrašila, saj se je takoj spomnila, da ji ni šlo preveč dobro na izzivu z urednico revije Elle Urško Božič, ko so morala dekleta pokazati znanje o modnih oblikovalcih. A kljub temu se je na fotografiranju odlično znašla in med tem še uživala. ‘’Tokrat je bil izziv drugačen, ker smo šle na set dvakrat in ker smo se morale vživeti v popolnoma različni vlogi. V bistvu je šlo za dvojno fotografiranje v enem, ampak meni je bilo zaradi tega zelo zabavno, ’’ se spominja z navdušenjem. Ker tekmovalke do zdaj še nikoli niso pozirale kot moški, je bil to zanje poseben izziv.

Tudi Maji, ki je pozirala kot Karl Lagerfeld in Carolina Herrera, je bil izziv zelo všeč, ker je bil drugačen: ‘’Pri tej nalogi smo se morale preleviti v druge osebe. Ni bilo preveč naporno, saj smo morale ‘zadeti’ le nekaj tipičnih izrazov oblikovalcev in ni bilo toliko poudarjena lastna izvirnost.’’

Lei, ki se je prelevila v Vivienne Westwood in Johna Galliana, pa je bilo najbolj všeč, da je bila lahko za trenutek v moških čevljih.

Na fotografiranju je dekleta usmerjal član žirije Milan Gačanovič, ki je vedno kruto iskren in je tekmovalke zelo dobro karakterno ocenil, zato je vedel, kako mora katero spodbujati, da od nje dobi tisto, kar želi. Čeprav so bila na tem izzivu le še tri dekleta, pravijo, da med njimi ni tekmovalnosti. Čeprav je napetost naraščala do potovanja v Milano, je po prihodu domov hitro minila. ‘’Vse tri smo bile dobra ekipa in nikoli si nismo ničesar podtikale, ’’ je povedala Maja.

Vir Story

Najbolj brano