Poskrbite za svoj imunski sistem

S pestro prehrano, gibanjem (tudi na hladnem svežem zraku), izogibanjem stresa …

Nagrade, 7. 1. 2011
Poskrbite za svoj imunski sistem - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Če čutite, da vaš imunski sistem ni tako močan, kot bi moral biti, ne odlašajte in se odločite za kak prehrambeni dodatek. Na policah slovenskih lekarn se je znašlo kar nekaj novih odličnih izdelkov, med drugimi Sambucol, ki temelji na naravnem izvlečku jagod črnega bezga, ki vsebujejo najmočnejše naravne antioksidante med vsemi sadeži in pomembno pripomorejo k podpori imunskega sistema.

Izdelek je v obliki sirupa, ki ga uporablja že več milijonov ljudi po svetu, saj imajo jagode črnega bezga 2-krat večjo antioksidacijsko sposobnost kot drugo sadje, hkrati pa imajo visoko vsebnost antocianinov – kar 5-krat večjo kot borovnice in 8-krat večjo od brusnic.

Kako sodelujete v nagradni igri?

Vse, kar morate storiti je, da na naš e-naslov pošljete svoje osebne podatke (ime priimek, naslov, telefon, ter v primeru, da boste izžrebani, naknadno še davčno številko in davčno izpostavo) do vključno 16. januarja 2011.

Nagrajenke

Anita Vegič, Turnišče

Urša Meke, Škofljica

Patricija Jaksetič, Ilirska Bistrica


Pogoji sodelovanja

  1. Nagradna igra traja do 16. januarja 2011, do 24.00 ure.
  2. Izžrebanca bomo objavili na naši spletni strani www.elle.si, 17. januarja 2011.
  3. E-sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, celoten naslov bivališča, številko mobilnega telefona, v primeru, da boste izžrebani, pa bomo potrebnovali še vašo davčno številko in davčno izpostavo), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

  • Vsako ime ali naslov gospodinjstva se šteje le enkrat, zato prosimo, da ne pošiljate identičnih osebnih podatkov iz dodatnih e-naslovov. Sodelujoče, ki tega ne bodo upoštevali, bomo izključili iz nagradne igre, saj je takšno sodelovanje nekorektno.
  • Zaposleni na Adria Media Ljubljana d.o.o. ter in njihovi ožji družinski člani ne smejo sodelovati v nagradni igri.
  • Najbolj brano