ZATO si Donatella Versace ne bo ogledala nove serije o smrti Giannija Versaceja!

Nekaj mesecev po obeležitvi 20. obletnice smrti priznanega modnega oblikovalca Giannija Versaceja, se je 21st Century Fox odločil posneti serijo o njegovih zadnjih trenutkih, kar pa ni po godu družini preminulega modnega guruja.

Moda, 17. 1. 2018
ZATO si Donatella Versace ne bo ogledala nove serije o smrti Giannija Versaceja! - Foto: profimedia

Serija je sicer nastala na podlagi dogodkov opisanih v knjigi Maureena Ortha iz leta 1999, premierno pa bo predvajana prav danes.

A kot poroča italijanska različica revije Elle, družina Versace serije ni sprejela ravno z največjim navdušenjem, saj je za časopis La Republica Donatella Versace povedala, da si serije ne bo ogledala.

"Po vsem tem času me še vedno boli, kako Giannija predstavljajo v napačni luči. Vse nas žalosti, da po vsem tem, kar je Gianni naredil, producenti želijo prikazati le napačno različico njegove zgodbe, ki jo je napisal Maureen Orth," je namreč povedala.

Glavni igralec serije je sicer Edgar Ramirez, ki bo zaigral Giannija Versace , Penelope Cruz bo stopila v čevlje Donatelle Versace, Ricky Martin pa bo nastopil kot Antonio D'Amico, partner pokojnega oblikovalca.

Si boste serijo ogledale? TUKAJ je njen napovednik:

Preberite še: Tu je nova ELLE! Preverite, kaj vam prinaša!

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Najbolj brano