To so 4 kombinacije iz H & M, v katerih se boste počutili odlično (VIDEO)

Izbrale smo 4 čudovite modne videze, v katerih boste oboževali poletno modo – in svoje obline.

Moda, 7. 6. 2021
To so 4 kombinacije iz H & M, v katerih se boste počutili odlično (VIDEO) - Foto: Nike Koleznik, Tjaša Barbo

Čeprav se vreme nikakor ni znalo odločiti, kaj si želi od letošnjega toplega dela leta, smo se dekleta z uredništva Elle in Cosmopolitan v družbi stilistke odpravile v ljubljanski H & M in tam izbrale najlepše poletne kose, ki obožujejo čisto vse tipe postave. 

Urednica Elle Instagrama Katarina Mljač, ki je obenem tudi odlična stilistka, in izvršna urednica Cosmopolitana Kaja Berlot vam v spodnjem VIDEO posnetku predstavljata nekaj modnih idej, s katerimi lahko popestrite poletne videze.

Poglejte si jih v posnetku:

Nova poletna kolekcija H & M je sicer posvečena trajnosti, naravnim materialom, zemeljskim barvam in materialu, v katerih se tudi v najhujši vročini počutite lahkotno. 

Katarina in Kaja sta na posnetku nosili obleki v marelični in beli barvi, s katerimi boste zagotovo očarali tako med ležernim sprehodom po plaži kot tudi ob morski večerji v družbi.

Prav tako lahko kopalke H & M zadnje kolekcije čudovito kombinirate s kratkimi hlačami z visokim pasom in sestavite monokromatski stajling, ki ga bodo občudovali prav vsi.

Zvezda posnetka? Rožnata pentlja v laseh, ki se ujema z obleko, a lahko še tako običajnemu stajlingu doda (poletno) piko na i.

Če niste povsem prepričani, kako bi stvari skombinirali sami, se odpravite v sebi najbližjo prodajalno H & M in pobrskajte med kosi zadnje poletne kolekcije, ki vas bo zagotovo navdušila. 

Video in montaža: Tjaša Barbo
Fotografija: Nike Koleznik 
Make up: Pia Kastelic 
Modeli: 
Kaja Berlot - glavna urednica Cosmopolitana in www.cosmopolitan.si 
Katarina Mljač - vodja Instagrama Elle
Lokacija: Vila Majda

 

Najbolj brano