V modo se vračajo te torbice, ki smo jih oboževali pred dvajsetimi leti

V kategoriji ikoničnih torbic imajo torbice Gérarda Darela prav posebno mesto. Za nekaj let so zbledele v pozabo, zdaj pa je končno napočil čas njihove vrnitve.

V modo se vračajo te torbice, ki smo jih oboževali pred dvajsetimi leti - Foto: Instagram

Več kot desetletje je Gérard Darla kraljeval v svetu torbic. Zahvaljujoč svojemu funkcionalnemu vidiku ter hkrati klasičnemu in elegantnemu dizajnu je ta model, model poimenovan 24h, ustvarjen leta 2003, združil vse potrebne sestavine, da je postal prodajna uspešnica.

Simbol strokovnega znanja francoske znamke usnjenih izdelkov je izrezan iz kosov izjemnega usnja, ki mu daje prožno obliko, medtem ko njegovi diskretni kovinski detajli, vrvice na vsakem koncu in ploski ročaji označujejo linije, ki so med vsemi dobro prepoznavne in še bolj priljubljene. In morda torbico res krasi njeno pravo ime, saj jo je francoski oblikovalec poimenoval kar 24h, kar v prenesenem pomenu lahko obljublja večno vsestranskost.

Ne spreglejte:

Torbico lahko nosite podnevi za pisarniški ali priložnostni videz, kot ponoči z večerno obleko. Iz usnja, rafije, pletene volne ali pitona je na voljo v neskončni raznolikosti, da ustreza čim več ljudem. Zvezdnice z vsega sveta so torbico že posvojile, med njimi Eva Longoria, Jessica Alba, Angelina Jolie in Olivia Palermo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GERARD DAREL (@gerarddarel)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GERARD DAREL (@gerarddarel)

Vstajenje pozabljenje torbice ali kot vsak predmet, ki je vzbudil pretirano navdušenje, se je tudi priljubljenost torbice 24 h zmanjšala od sredine 2010. Stara trendovska torbica pa ni zbledela z modne scene in je postala diskreten kos, s katerim se občasno se vedno srečamo. Z vsakim nastopom nas popelje nazaj v točno določen čas in ostane dodatek, h kateremu še naprej težimo iz nostalgije.

Dobra novica? Ikonično torbo je skoraj dve desetletji po izumu posodobil Gérard Darel. Da bi proslavili svojo vrnitev, jo je blagovna znamka prenovila z osrednjim žepom z zadrgo in niha med toplimi in tolažilnimi toni, in sicer v barvi konjaka, črni, bež in rjavi. Da bi ustrezal trendom in življenjskemu slogu vseh žensk, je na voljo v dveh drugih značilnih formatih: 36 ur in 72 ur, dveh velikodušnih formatih, primernih za vikende.

Komaj čakamo, da si torbico spet nadenemo čez rame, pa vi?! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GERARD DAREL (@gerarddarel)

Fotografije: Instagram/@gerarddarel

Preberite še: Zimska torbica, ki je navdušila modni svet - Ugg x Telfar

Preberite tudi: Pozabite na črn zimski plašč, Meghan Markle je raje izbrala to barvo

Najbolj brano