Zimska torbica, ki je navdušila modni svet - Ugg x Telfar

Mini zimska torbica z belo volno je del kolekcije, ki je nastala v sodelovanju znamk Ugg in Telfar.

Zimska torbica, ki je navdušila modni svet - Ugg x Telfar - Foto: Profimedia

Oktobra sta znamki Telfar in Ugg oznanili sodelovanje, ki bo postreglo z unikatnimi torbicami, oblačili in čevlji. Takoj po novembrskem debiju kolekcije je postalo jasno, da so predvsem puhaste torbice glavna atrakcija modnih deklet po svetu.

Preberite tudi: Ste naveličani črne? Tako v zimske stajlinge vključiti žive barve

Telfar in Ugg sta v sodelovanju združili svoje najbolj prepoznavne elemente. Poleg udobnih trenirk kolekcija ponuja tudi čevlje Ugg s Telfar logotipom, največ pozornosti pa so pritegnile torbice. V črni, sivi in rjavi barvi torbice v klasični Telfar obliki dopolnjuje še Uggova volna. Uporabljeni materiali so flis, volna in usnje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selfridges (@theofficialselfridges)

Znamka Telfar svojo modno zgodbo gradi iz ozadja in s tem nasprotuje Uggovi modni strategiji. Telfar slovi po usnjenih torbicah v treh velikostih, ki jih lansira tedensko - prav vsaka barva in velikost torbice je razprodana v le nekaj minutah. Kljub relativni cenovni dostopnosti je Telfar sopomenka ekskluzivnosti in modne osveščeni, sodelovanje z Ugg pa je poleg unikatnega dizajna postreglo tudi z nekoliko lažjo dostopnostjo do kosov te priljubljene znamke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Najbolj priljubljen kos iz kolekcije je rjava mini torbica z obrobo iz bele volne. Izjemno majhna torbica v katero sodijo le ključi in denarnica je priljubljena predvsem zaradi videza, ki sodi naravnost v zimske mesece, bolj kot na klasično torbico pa spominja na ljubko igračo. Poleg tega je odličen kos za popestritev neštetih zimskih stajlingov.

Kje kupiti?

Ugg x Telfar, cena: približno 180 evrov

Fotografije: Profimedia, Instagram in Pinterest

Preberite še: Vrača se ta osovražen trend ličenja iz našega otroštva

Priporočamo tudi: Zaradi teh 6 napak vaša koža izgleda starejša, kot je v resnici

Najbolj brano