Pozabite na črn zimski plašč, Meghan Markle je raje izbrala to barvo

Rjav dolg plašč jo je s stilom spremljal pri njenih zadnjih prazničnih nakupih.

Pozabite na črn zimski plašč, Meghan Markle je raje izbrala to barvo - Foto: Profimedia

Videti je, da tudi Meghan Markle (kot mnogi od nas) božična darila nakupuje v zadnjem trenutku. S tem seveda ni nič narobe, pomembno je, da to storite s stilom. Vojvodinja Susseška je bila tako ujeta med nakupovanjem v Montecitu v Kaliforniji v spremstvu svojega telesnega stražarja. Na posnetkih paparacev je Meghan Markle v stajlingu, ki ga sestavljajo različni odtenki rjave, od njene svetlo rjave kape do temnejše rjave barve njenega čudovitega volnenega plašča znamke Giunine Bing. Njeni usnjeni škornji Giuliva Heritage so bili v svetlejšem odtenku, za piko na i pa je nosila še torbico Bottega Veneta. Posnetki jo prikazujejo, ko gre iz ene trgovine v drugo, njen hiter korak in njene roke, polne paketov in vrečk, pa dajejo pridih (ponovno odkrite) normalnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Meghan Markle je redkokdaj videti v njenih ležernih oblačilih za prosti čas, a rjavi plašč je popolna sinteza njenega preprostega in klasičnega stila, v katerem vedno išče lahkotno eleganco, ki združuje tudi udobje dizajna in tkanine.

Zelo verjetno je, da je Meghan Markle nakupovala za praznike, ki jih jeo preživela v svojem domu v Montecitu s princem Harryjem in njunima otrokoma Archiejem in Lilibet. V sončnem kalifornijskem popoldnevu nam je vojvodinja Susseška pokazala, kako zelo je rjav plašč čudovit trend tudi pozimi, ki ga lahko nosite vsak dan, ob vseh priložnostih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrača se ta osovražen trend ličenja iz našega otroštva

Priporočamo tudi: Vrača se ta priljubljena pričeska iz 90-ih let: Navdih poiščite pri pričeskah zvezdnic, ki vodijo v trendu

Najbolj brano