To je največji trend torbic, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod

Trend torbic, ki ga boste takoj uvrstili na vaš seznam želja.

To je največji trend torbic, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod - Foto: Profimedia

Več kot očitno je, da so "bucket torbice" prestale preizkus časa. Čisto dobesedno. Navdahnjeni z modeli torbic iz 16. stoletja, ki so se osredotočali na torbice z vrvico za moške in ženske in jih še ni povozil čas. Prav posebno priznanje pa si na tem mestu zagotovo zasluži Gaston-Louis Vuitton, ki je prvi izdelal svojo ekstravagantno verzijo teh torbic. Tudi vas njegova torbica malce spominja na posodo za šampanjec? In imate prav, ne moremo se izogniti govoricam, da je njegova torba Noé zdržala kar 5 steklenic šampanjca. 

In zdaj se pred nam bohotijo sodobne bucket torbe, ki so resnično nekaj posebnega. Nikakor jih ne moremo enačiti s praktičnostjo, vendar zagotovo imajo značaj. Modni poznavalci celo pravijo, da so "bucket" torbice odličen modni detajl, ki se bo zlasti dotaknil mlajše populacije, ki si morda za zdaj še ne želi "resne" torbice. In moramo se strinjati, saj takšne torbe resnično odražajo igrivost in predvsem obilico domišljije. In prav predstavljamo si lahko, kako čudovito popestrijo celoten videz. Torbice se odlično podajo k bolj športnim videzom, hkrati pa jih z lahkoto in eno samo potezo naredimo večno elegantne. 

Ne spreglejte: 

Potem ko so torbice zaradi vseh karanten postale praktično odveč, so zdaj spet tukaj, da nas razveseljujejo s svojo prezenco. Potrošniki smo njihovo vrnitev veselo pozdravili in navdušemo praznimo denarnice z nakupi torbic, ki nam ponovno simbolizirajo to sicer vsakdanje razkošje. 

Z odporno zunanjostjo in nevsakdanjim videzom, je zmogljiva in nenavadna torbica postala zelo priljubljena. Globalna modna nakupovalna platforma celo poroča, da se je število iskanj bucket torbic povečalo za kar 26 odstotkov, pri čemer so najbolj priljubljeni slogi Pradina torba z logotipom, Chanelova torbica in Fendijeva torba Mon Trésor.

Chanel pomlad in poletje 2022

Če je všeč tudi vam, nadaljujte z branjem, saj vam bodo predstavili nekaj najbolj odmevnih bucket torbic. Torbica je sama po sebi tako spektakularna, da vas sam videz vašega stajlinga nikakor ne bi smel skrbeti. Odlično bi se podala tudi k spranim kavbojkam in dobri beli srajci. 

Svojo ekstravagantnost in drugačnost so torbice prvič predstavile na modnih brveh, kolekcija pomlad in poletje 2022 in vsekakor so dosegle svoj namen. Torbice so bile več kot odlično sprejete in zdaj živijo svoj vrhunec. Michael Kors je kanaliziral Gaston-Louisovo energijo in torbico napolnil z rdečimi vrtnicami, pred vami se bo bohotila popolna torbica Ulle Johnson, v rjavi in bež barvi, torbice Chloé's Lawson nam pričara lepoto iz rastlinsko barvanega usnja, okrašena s kontrastnimi šivi in Versace torbice okrašene z barvno verigo.

Michael Kors pomlad in poletje 2022

Michael Kors pomlad in poletje 2022

Versace pomlad in poletje 2022

Versace pomlad in poletje 2022

Ulla Johnson pomlad in poletje 2022

Ulla Johnson pomlad in poletje 2022

Chloe pomlad in poletje 2022

Chloe pomlad in poletje 2022

Se vam cedijo sline? Oglejte si nekaj naših najljubših tobic in ne pozabite na zapiske, da boste vedeli, kje te super šik torbice kupiti. 

Versace, cena: 790,00 €

Chloé, cena: 1.663,00 €

Loewe, cena: 980,00 €

Alexander McQueen, cena: 1.190,00 €

Loewe, cena: 390,00 €

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na pletene obleke, to je edina obleka, ki jo bomo nosili te praznike

Preberite tudi: Jennifer Lopez nam je pokazala, kako nositi hlače z nizkim pasom

Najbolj brano