Pozabite na pletene obleke, to je edina obleka, ki jo bomo nosili te praznike

Naš izbor žametnih oblek za zimo 2021 in 2022, v katerih boste zvezda večera vseh na vseh novoletnih zabavah. Ste pripravljeni na žametno manijo?

Pozabite na pletene obleke, to je edina obleka, ki jo bomo nosili te praznike - Foto: Instagram

Zabave ob koncu leta ni brez mehkega in prepričljivega modela žametne obleke, ki je najprimernejša izbira za vsako priložnost od božičnega kosila z družino do silvestrske večerje s prijatelji.

Ni več samo težkega in togega žameta, zasnovanega za bolj strukturirane modele, kot so vrhnja oblačila. Tehnologija ponuja mehke in upogljive plašče, ki odlično padajo, da ustvarijo modele, lahke kot svila. Toplo objemanje kože, popolna mehkoba, to so lastnosti žametnih oblek za letošnjo zimo 2021 in 2022. Ste se pripravljeni v njih pokazati v tej hladni sezoni? Zdaj je pravi čas. 

Omenili smo vam že, da se ne nosijo samo ob praznikih, saj te prefinjene obleke zagotavljajo prefinjen videz brez kakršnega koli truda in ko pride december, ni boljšega časa v letu, da pokažete veličastne modele teh čudovito prefinjenih oblek.  

Ne spreglejte: 

Smo vas navdušili in že razmišljate, kakšno obleko bi izbrali za božič? Nadaljujte z branjem....

Elegantna in prefinjena dolga žametna obleka zagotavlja določen čar in odeti v ta čudovit kos boste zagotovo naleteli na aplavz celo najbolj zahtevnih modnih kritikov.

Spodaj odkrijte najboljše modne kombinacije

Izberite žametno obleko in jo skombinirajte z zlatimi škornji, za bolj eleganten videz izberite obleko in ji dodajte čudovite uhane z dragulji. Za bolj drzen videz pa izberite obleko v kombinaciji z bujnimi uhani in elegantnimi škornji
Še dodatni navdih, pod dolgo žametno obleko oblecite dolg puli in videti boste fantastično.

In še nasvet za kratke žametne obleke za silvestrovo

Te obleke v uličnem slogu so kot nalašč za večerno zabavo in zabave, s katerimi bomo pričakali naslednje leto. Kratke žametne obleke so slikovite, še posebej, če imajo robove, zaključene z obrobami, balonskimi volani in posebnimi rokavi. Bodite pozorni na izbiro čevljev: da se ne bi zmotili pri novoletnih oblekah, upoštevajte naš nasvet.

Izberite kratko žametno obleko in se ne ozirajte na barvo, saj boste v vsaki barvni shemi videti čudovito. Kratki oblekici dodajte sandale in pripravljeni ste na praznično novoletno zabavo. Za bolj drzni videz pa se odločite za visoke elegantne škornje, ki sežejo čez koleno. 

Odkrijte naš nakupovalni izbor žametnih oblek za zimo 2021 in 2022. 

A.L.C., cena: 560,00 €

Ganni, cena: 295,00 €

Valentino, cena: 1.980,00 €

B+ab, cena: 246,00 €

Wolford, cena: 350,00 €

Aspesi, cena: 759,00 €

Reformation, cena: 335,00 €

Fotografije: Instagram/@tamara

Preberite še: Pozabite na maksi krila, to zimo nosimo samo taka

Preberite tudi: Jennifer Lopez je že nosila barvo, ki bo v naslednjem letu najbolj trendi (in izgledala je čudovito)

Najbolj brano