Predstavljamo vam najbolj modno obutev te zime (in kako jo kombinirati!)

Stavimo, da se boste težko odločili le za en par!

Predstavljamo vam najbolj modno obutev te zime (in kako jo kombinirati!) - Foto: Nike Koležnik

Še nimate popolnega para čevljev, s katerim boste samozavestno korakali po še zadnjih sestankih tega leta, z njimi preskakovali prve snežinke ali pa v njih zaplesali v novo leto? 

Svoj popoln izbor vam predstavljajo slovenske modne vplivnice ...

Po vzoru serije Drzna dekleta (The Bold Type), ki je - mimogrede - posneta po Cosmopolitanu, so se Katarina Mljač, Nataša Mernik in Zala Zagoričnik prelevile v Sutton Brady, Kat Edison in Jane Sloan. 

Gre za tri prijateljice, ki svoj čas preživljajo med modnimi trendi, na družbenih omrežjih in v družbi druga druge. Ja - govorimo tako o likih iz serije kot o treh ljubiteljicah Deichmann obutve, ki bodo vaš navdih za trendi nakupe.

Katarina Mljač v vlogi Sutton Brady

Podobno kot Sutton se tudi Katarina zelo dobro počuti med policami z novimi trendi, na snemanjih reklam in v vlogi stilistke. Tudi sama pa se rada obleče v vpadljive in elegantne kombinacije, ki jih začini s pravimi dodatki. Letošnji december prisega na črne salonarje z bleščečo pentljo in svetlikajočo torbico.

Salonarji, Deichman Catwalk (34,99 €)

Nataša Mernik v vlogi Kat Edison

Kat je (pre)drzna urednica družbenih omrežij, ki se rada preizkuša v mnogih izzivih - podobno pa bi lahko rekli tudi za Natašo, ki je kmalu po pripravništvu na Cosmopolitanu prevzela naš Instagram profil in se nato (z)našla še v številnih drugih vlogah. Za uspešno prepletanje snemanj v našem studiu, dela v pisarni in preizkušanja novih lepotnih trendov prisega na udobne gležnjarje.

Chelsea škornji, Deichmann Catwalk (44,99 €)

Zala Zagoričnik v vlogi Jane Sloan

Zala, ki jo je med vplivneže v njenih začetkih izstrelilo prav pisanje modnih blogov za Deichmann, sedaj pa že nekaj let vodi svoj uspešen blog, je na fotografiranju prevzela vlogo Jane, ki v seriji nastopa kot nadobudna kolumnistka in kasneje urednica svoje lastne rubrike. Izbrala je kombinacijo elegance in udobja, ki jo bo spremljala to zimo.

Nizki škornji, Deichmann Catwalk (44,99 €)

Iščete še več navdiha?

Stilsko inspiracijo in najljubši izbor Deichmann čevljev ter torbic poiščite tudi na Cosmopolitan Instagramu in TikToku:

<embedan TikTok video>

Ker obožujemo čevlje, jih kupujemo v Deichmannu

Fotografije: Nike Koležnik

Najbolj brano