Tukaj so grde visoke pete, ki jih bomo nosili letošnjo jesen

Trend čevljev s kvadratnim zaključkom bo jeseni še večji.

Tukaj so grde visoke pete, ki jih bomo nosili letošnjo jesen - Foto: Instagram

Ob številnih oblikovalcih, ki so jih v zadnjem času navdihovala 90. leta, je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo trend kvadratastih čevljev pridružil sodobni estetiki. Že lansko poletje smo občudovali podobne čevlje z nizko peto in natikače z vrvicami blagovnih znamk, kot so By Far, Rejina Pyo in Neous, ki jih je spremljal val škornjev, ki so prevzeli enako estetiko tudi za zimo. Toda letos je trend dosegel nove ravni.

Pod kreativno vizijo Daniela Leeja je bila prva kolekcija "Nove Bottege" resnično hit parada dodatkov. V središču so bili najbolj kvadratasti čevlji med vsemi kvadratastimi čevlji in nenadoma so jih vsi želeli nositi. Od mrežastih z zlatimi detajli do mehkih usnjenih sandalov in dolgih vrvic, so bili vsi priljubljeni čevlji razprodani in tako pristali na Instagramu vseh največjih vplivnežev.

Tudi v jeseni so čevlji s kvadratnim zaključkom prva izbira vseh modnih deklet in to kar v vseh kategorijah obutve. Oglejte si nekaj največjih trendov na področju čevljev s kvadtratnim zaključkom.

Učinek Bottege

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

Mrežasti sandali niso pričeli trenda čevljev s kvadratnim zaključkom, vsekakor pa so ga potisnili v ospredje modne scene. Vendar so to le en model čevljev, ki so med poletjem dosegli kultni status.

V barvah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All The Pretty Birds (@tamumcpherson) on

Tudi barvni sandali so trenutno vsepovsod. Bottega čevlji so se pojavili v različnih modelih, vendar so bili zagotovo najbolj priljubljeni v svetlo turkizni modri barvi, Wandlerjevi pa v živo zeleni in roza barvi.

V stilu japonk

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Folawiyo (@lisafolawiyo) on

Če ste bili skeptični glede tega modela, vas poseben par lahko prepriča v prid tega trenda. Bottega je japonkam z nizko peto dodala več vrvic, čemur se modna dekleta ne morejo upreti, zato so japonke s peto dobile pravi statusni simbol.

Škornji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

Ko vstopamo v pravo jesen, zagotovo pomislimo na škornje. To sezono jih preizkusite s kvadratnim zaključkom. V modi so tako usnjeni kot s priljubljenimi vrvicami ali vezalkami. Lahko pa izberete varnejšo pot in izberete klasične črne usnjene gležnarje, ki se ponašajo s kvadratnim zaključkom. 

Kvadratne balerinke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Vpliv kvadrata je dosegel celo nizke čevlje. Tak zaključek da preprostim balerinkam eleganten pridih, vsekakor pa je to tudi najbolj udoben način nošenja tega trenda.

S peto

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Stopite v čevlje s kvadratnim zaključkom in visoko peto. Ta slog je bolj konzervativen in podcenjen kot nekateri drugi modeli, toda edinstvena silhueta se zdi nenavadna in sveža.

Zavezani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Modna množica se še ni naveličala tega modela. Številne blagovne znamke so posodobile nadvse priljubljene sandale z vrvicami, ki bodo priljubljene tudi prihodnjo pomlad.

Fotografije: Instagram/ @tamara, Instagram

Preberite še: Vse, kar morate vedeti o Valentinovi kolekciji za pomlad in poletje 2020

Priporočamo tudi: Poglejte, na kakšno blond barvo to jesen prisegajo zvezdnice
 
 
 

Najbolj brano