To je edina torbica, ki jo potrebujete letošnjo jesen (+ kje jo kupiti)

Jeseni bomo povsod videli verige.

To je edina torbica, ki jo potrebujete letošnjo jesen (+ kje jo kupiti) - Foto: Profimedia

Nakit z verigami, ki ga zagotovo imate: ogrlice, zapestnice, uhani in celo verižice za okoli gležnja. Lahko imate lahko tudi par natikačev ali obleko z odprtim hrbtom, ki je prav tako zapeta s težko kovino. Toda zdaj je vsa pozornost na torbicah. Torbice z verigami so v uličnem slogu priljubljene že nekaj sezon, zdaj pa je trg preplavljen z nenavadnimi in trendovskimi možnostmi.

Ne glede na to, ali živite na strani minimalistične mode ali trdno verjamete v mantro "več je več", trend močne verige leta 2020 je tisti, ki zajema celoten spekter. In zahvaljujoč široki paleti možnosti na trgu - od težkih kovinskih verig do elegantnih, akrilnih - zagotovo obstaja možnost za vsakogar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Če ste pripravljeni investirati v torbico, so tiste znamke Bottega Veneta Daniela Leeja ene najbolj iskanih kosov v modi in njegovi najnovejši modeli niso izjema. Še en odličen kos za vedno bi bila torbica znamke JW Anderson, ki bo postala glavna stvar v vaši omari.

Če želite raje kos, ki se vam zdi bolj sodoben, se boste zaljubili v usnjeno torbico znamke Jacquemus, ki se prilega drznejši estetiki. Najboljše pri tem trendu je, da vaša torba ni samo praktična, ampak bo še tako enostavno kombinacijo, kot so kavbojke in majica, naredila šik.

 

Bottega Veneta

Net-A-Porter, cena: 2, 950 evrov

JW Anderson

Shopbop, cena: 835, 80 evrov

 

Manu Atelier

Manu Atelier, cena: 395 evrov

Zara

Zara, cena: 25, 95 evrov

By Far

Shopbop, cena: 300, 72 evrov

Jacquemus

Matches Fashion, cena: 713 evrov

Zara

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara

Zara, cena: 99, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katere barve bomo nosili to jesen? 7 največjih barvnih trendov

Priporočamo tudi: Balerinke bomo jeseni nosili tako

Najbolj brano