Španske kraljeve dame postavljajo modne tredne: Črtast pulover kraljice Letizie in kargo hlače princese Leonor so glavni trendi, ki jih potrebujete to sezono

Kraljica Letizia in princesa Leonor sta obiskali Cadavéu, z dvema popolnima (in zelo udobnima) jesenskima videzoma, ki ju lahko nosite tudi pozimi. 

Španske kraljeve dame postavljajo modne tredne: Črtast pulover kraljice Letizie in kargo hlače princese Leonor so glavni trendi, ki jih potrebujete to sezono - Foto: Profimedia

Kraljica Letizia in princesa Leonor sta se nedavno mudili v pokrajini Asturiji, avtonomni skupnosti (natančneje kneževini), kjer je ta podelila nagrado za zgledno mesto, ki se je odlikovalo pri zaščiti in ohranjanju svojega naravnega in okoljskega okolja ter zgodovinske in kulturne dediščine. Nagrada si ime deli s princeso Leonor.

Medtem ko je kraljica izstopala zaradi svojega očarljivega črtastega pulovarja, je njena hčerka potrdila, da so kargo hlače glavni trend te jeseni. 

Ne spreglejte:

Španska kraljeva družina se je sprehodila po ulicah mesta Cadavéu. Na tem zdaj že tradicionalnem popoldanskem obisku se je španska kraljeva družina ponovno zatekla k svoji slogovni tradiciji, in sicer k usklajevanju svojih videzov: medtem ko so prejšnja leta nosili plašče, so tokrat nosili hlače in pletene puloverje. Vendar pa izbrana oblačila vsebujejo najpomembnejše koordinate sezone, kot določa neizrečena tradicija, ki so jo člani kraljeve družine strogo upoštevali.

Kraljica Letizia je nosila črne ravne hlače in gležnjarje s koničastim zaključkom in kvadratno peto. Svoj videz je popestrila s črno-belim črtastim puloverjem z okroglim ovratnikom in dolgimi rokavi znamke Hugo Boss, ki ga je nosila tudi ob drugih priložnostih, s čimer je dokazala, da je mogoče uporabiti osnove ra različne priložnosti.

Petdesetletna španska kraljica je za to priložnost nosila razpuščene lase, naličena pa je bila naravno, ko je v tradicionalnih oblačilih pozdravljala domačine in se pogovarjala z otroki.

Njena najstarejša hči, 16-letna princesa Leonor, je bila prav tako elegantna kot njena mati v svetlo rožnatem puloverju znamke Johnstons of Elgin in belih kargo hlačah znamke Stradivarius. Svetle lase si je spletla nazaj v čop. Tudi princesa Leonor nosila bele športne copate Hugo Boss.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Menstrualni koledarček za beleženje modrosti ženskega telesa: Popolno darilo za žensko, ki je vzljubila svoje telo

Priporočamo tudi: Kontura obraza, kot jo poznajo supermodeli – oblegan Tiktok trik: Do izklesanega obraza s samo enim izdelkom in nekaj ciljnimi potezami

Najbolj brano