Kontura obraza, kot jo poznajo supermodeli – oblegan Tiktok trik: Do izklesanega obraza s samo enim izdelkom in nekaj ciljnimi potezami

Na TikToku je trenutno priljubljena kontura supermanekenk, trik, ki vam bo v samo nekaj potezah z bronzerjem dal videz kot model.

Kontura obraza, kot jo poznajo supermodeli – oblegan Tiktok trik: Do izklesanega obraza s samo enim izdelkom in nekaj ciljnimi potezami - Foto: Profimedia

Če je nekaj, kar imajo uporabniki TikToka radi, so to triki ličenja, še posebej, če želite, da je vaša čeljust tako definirana kot pri Kate Moss v zlatih časih njene manekenske kariere. Sodeč po viralnih videoposnetkih na tej platformi, moramo za ta videz uporabiti nekaj strateških bronzer potez.

Čeprav obstaja nešteto različnih stilov in pristopov k oblikovanju (odvisno od videza, ki ga želite), obstaja trenutno priljubljen trik, ki vam bo v samo nekaj korakih zagotovil videz, podoben modelu.

Ne spreglejte:

Videoposnetek, ki ga je objavila Sarah's Super Spa, prikazuje preprosto tehniko za definiranje ličnic in izklesano čeljustnico kot supermodeli. Na svojem profilu deli nasvete za ličenje ali "vse, česar vas ni naučila mainstream lepotna industrija.

@sarahssuperspa Replying to @Kim 👈🏼 explanation video sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about ❤️❤️ this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw 🙈 #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones ♬ original sound - Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️

Sarah trdi, da lahko te očarljive ličnice dobite tako, da spremenite mesto, kjer običajno nanašate bronzer, torej tako, da ga nanesete višje na čeljust. "Način, na katerega so nas učili in je nekako neučinkovit, je, da konturo postavimo zelo visoko in jo zabrišemo ali na mestu, in jo nekoliko očistimo s korektorjem" je dejala v posnetek ob razlagi standardne tehnike.

Namesto tega Sarah svetuje, da konturo postavite pod ličnice, nato pa jo narišete proti bradi in vzdolž čeljusti, da ustvarite ugreznjen videz in izklesane ličnice. Izdelek nato vtapkajte, da ustvarite senco, nato pa vse, kar ste nanesli, spustite proti čeljusti, tako da bo vaša čeljust dobila obliko črke V. Če želite dodatno poudariti ličnice, dodajte malo osvetljevalca ali korektorja.

Celoten postopek traja le nekaj minut, s tem preprostim oblikovanjem pa boste svojemu obrazu zagotovili dodatno globino in dimenzijo, ko jo boste potrebovali.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Odtenek manikire Jennifer Lopez je kot nalašč za jesen: Kultna topla barva za eleganten videz vaših nohtov

Priporočamo tudi: V temačnih zimskih mesecih ima cvetje pozitiven vpliv na naše zdravje

Najbolj brano