Pozabite na kavbojke, spomladi bomo oboževali te dolge hlače

Če se želite letos pokazati svetu v svojih najljubših usnjenih hlačah, vam predajamo droben namig, osredotočite se na nizek pas. 

Pozabite na kavbojke, spomladi bomo oboževali te dolge hlače - Foto: Profimedia

Nizek pas, usnje in nostalgično razpoloženje, to je prava opredelitev letošnje modne napovedi. Nedavna obsedenost blagovnih znamk in stilistov z modo 2000-ih je zdaj vsem že dobro znana. Že nekaj časa se na modnih pistah pojavljajo vrnitve vseh vrst, ponovno smo se navdušili nad hlačami z nizkim pasom, sedaj pa veselo pozdravljamo tudi trend usnjenih hlač, z nizkim pasom, seveda. Skratka, tista nostalgična estetika, ki nas popelje nazaj k videzom, ki so na nek način ikonični (v mislim imamo namreč Britney Spears in JLo), za katero si še pred časom nismo zares predstavljali, da bo zopet polnila naše omare, je postala resničnost.

Ne spreglejte:

Med številnimi oblačili, ki jih ljubitelji tistega časa lahko zopet najdemo v omarah, so očitno legendarne usnjene hlače, ki so zdaj ponovno predlagane kot glavni trend 2022, vključno z zelo nizkim pasom, svetlimi barvami in zadrgo ali vezalkami na še kako vidnem mestu. Seveda številnih najnovejših predlogov, ki jih vidimo na modni pisti, ni tako enostavno kombinirati, a nikar ne skrbite, posežite po svojih najljubših usnjenih hlačah, njihov videz pa ublažite z osnovnimi kosi. Bela majica, par klasičnih superg ali dolg eleganten plašč in vaš popoln videz bo zagotovljen.

Britney Spears, 2003

Jennifer Lopez, 2001

Kako nositi te usnjene hlače glede na modne revije pomlad in poletje 2022?

Zaljubite se v te nizke kroje, ki se samozavestno podijo tik pod vašim popkom in se navdušite nad modeli, ki jih tokrat predstavljajo modne hiše. Blumarine zopet prisega na žive barve in enobarvne barvne palete in naš najljubši je zagotovo "baby pink" stajling, prav tako pa na močne barve prisega tudi modna hiša DROMe. Amiri in Proenza Schouler se osredotočata na hlače iz mehkega usnja v kombinaciji z udobnimi kosi kroja XL. Tudi modna znamka Acne Studio izstopa iz cone udobja in prekaša vse enostavne videze, saj nas tokrat navdušuje s temi belimi usnjenimi hlačami, ki se ponašajo s čudovitim vzorcem in vezalko na mestu za zadrgo. 

Blumarine, kolekcija pomlad in poletje 2022

DROMe, kolekcija pomlad in poletje 2022

Acne Studio, kolekcija pomlad in poletje 2022

Supriya Lelem, kolekcija pomlad in poletje 2022

Marine Serre, kolekcija pomlad in poletje 2022

Proenza Schouler, kolekcija pomlad in poletje 2022

Jonathan Simkhai, kolekcija pomlad in poletje 2022

Kje kupiti te ikonične usnjene hlače?

Ne skrbite, kljub sezonskemu trendu, ki zahteva nizek pas in odprt trebuh, obstaja veliko lažjih alternativ, s katerimi se lahko v svetu mode predstavite.  Od modelov s širokimi hlačnicami, do bolj ležernih predlogov z elastičnim pasom, ozkimi, a vendar udarnimi kosi, in nepremostljivo barvno paleto je možnosti za vaš čudovit usnjen stajling res veliko. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Agolde, cena: 405,00 €

Proenza Schouler, cena: 885,00 €

 Conner Ives, cena: 1.579,00 €

Federica Tosi, cena: 625,00 €

Manokhi, cena: 968,00 €

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poslovite se od sušilcev in likalnikov za lase, sedaj si jih sušimo samo še tako

Priporočamo tudi: Newyorški teden mode je v teku! Proenza Schouler napoveduje zavračanje brezbrižne garderobe

Najbolj brano