Vrača se anti trend kavbojk zadnjih sezon, toda ali smo prepričani, da jih še vedno želimo nositi?

Moda se vrača in verjeli ali ne, tokrat se zvesto vračajo tudi ozke kavbojke. Kaj pravite, boste znova posvojili ta trend, ki je nekoč že šel iz mode?

Vrača se anti trend kavbojk zadnjih sezon, toda ali smo prepričani, da jih še vedno želimo nositi? - Foto: Profimedia

In tako, ne samo, da so se ozke kavbojke vrnile (morda niso nikoli odšle?), ampak te nostalgične kavbojke postajajo pravi zimske trend leta 2022. Medtem ko modne kolekcije za pomlad in poletje 2022 utirajo pot neskončnim videzom, za katere so značilne ravne, vrečaste in palazzo silhuete, se mi zopet zaljubljamo v te, nekoč tako oboževane hlače. Kako pa se dopadejo vam, ste eni izmed tistih, ki so komaj čakali, da ta trend zamre, ali pa vam je ta precej ravna silhueta pri srcu? Napačnega odgovora ni in vsi ljubitelji tega ozkega modela, boste zopet prišli na svoj račun. 

Ozkih kavbojk, oprijetih modelov, ki smo jih komaj spravili nase in pa tako opevanega nizkega pasu se vsi dobro spominjamo. Modni hiši Blumarine in Miu Miu te ozke hlače že veselo pozdravljata in pripravljata pravi nostalgični bum za naslednjo sezono. Kako pa jim bomo pozdravili mi? 

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Vsi se lahko strinjamo, da je trendov ogromno in ko se končno navadimo in privadimo, bolje rečemo vzljubimo nov trend, ta že več ni v trendu. Kako radi smo imeli tiste široke kavbojke, široke silhuete, ali pa vsaj kavbojke s širokimi hlačnicami in ali smo jih resnično pripravljeni pozabiti? Glede na zadnje modne raziskave je odgovor ne. To, da so skinny kavbojke tako (zelo) zaželene, še ne pomeni, da relativni odstotek iskanj prevladuje nad vsemi ostalimi denim trendi, tistimi, ki jih bomo doživeli v kratkem, med zimsko in pomladno sezono.

Resnično, ozke silhuete so zelo iskane in od tu ni več izhoda, vendar bo modni navdih pomlad poletje 2022 še vedno zaznamoval tisto, kar so velike modne hiše napovedovale v prejšnjih tednih mode.

Ne glede na vse, modne znamke napovedujejo veliko džinsa in to v vseh oblikah. 

Chloé, kolekcija pomlad in poletje 2022

Saint Laurent, kolekcija pomlad in poletje 2022

Saint Laurent, kolekcija pomlad in poletje 2022

Danes spet na modnih pistah Chloé, Saint Laurent, Balenciaga in MSGM prevladuje denim od glave do pet.

Balenciaga, kolekcija pomlad in poletje 2022

MSGM, kolekcija pomlad in poletje 2022

Zgornje znamke potrjujejo, da džins zagotovo ostaja v modni igri, njegova prisotnost je celo tako močna, da omogoča pravo denim kombiniranje od glave do pet, in trdimo lahko, da veliko ozkih silhuet nismo opazili. Potem pa je tukaj modna znamka Diesel, ki utrjujejo svojo ozko denim pot, kjer spet lahko opazimo te "skinny" silhuete. Džins torej bo, morda kar v vseh oblikah, kaj pravite?

Diesel, kolekcija jesen in zima 2022

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največji trendi kavbojk tega leta vas bodo popeljali naravnost v najstništvo. Se jih spomnite?

Preberite tudi: Tukaj je nova krema, ki bo vašo kožo zaščitila pred celično izgorelostjo in zgladila obrazne linije

Najbolj brano