Največji trendi kavbojk tega leta vas bodo popeljali naravnost v najstništvo. Se jih spomnite?

Obujanja sentimentalnih spominov glede mode prejšnjega stoletja je konec. Zopet so tukaj vsi "stari" in novi trendi, vi pa lahko iz svoje omare končno potegnete kavbojke, ki ste jih nosili v času vaše mladosti. 

Največji trendi kavbojk tega leta vas bodo popeljali naravnost v najstništvo. Se jih spomnite? - Foto: Instagram

Je tudi vam poznan občutek, ko brez nečesa preprosto več ne morete živeti? Pa naj bo to vaša jutranja rutina, kava v najljubši kavarni, brez katere ne morete začeti dneva, ali pa karkoli drugega, kar vam je s časom priraslo k srcu. Podobna zgodba je tudi s kavbojkami. Prav ste prebrali, ko enkrat najdemo tisto prava silhueto džinsa, ki se odlično prilega naši postavi, od nje več ne odstopimo. Toda ne glede na to, kakšna je vaša zanesljiva izbira kavbojk, obstaja vrsta trendov džinsa za leto 2022, ki vas lahko prepričajo, da eksperimentirate izven območja udobja. Letošnji najbolj živahni slogi so namenjeni obujanju nostalgije. 

Ne spreglejte: 

Po besedah ​​​​modnih poznavalcev bo v letu 2022 velik poudarek na bolj usmerjenih oblikah, ki bodo dobro začinili pomlad, ki prihaja. Videli bomo kavbojke z nižjim pasom in ravnimi hlačnicami, pa tudi sproščene silhuete z več volumna. Navsezadnje strokovnjaki pravijo, da ljudje želijo nositi posebne, ekstravagantne kos, v katerih bodo videti kul in v trendu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Kako pa je vam všeč misel, da bi se po več letih zopet zatekli k kavbojkam z nižjim pasom? Nostalgija je vedno prijetna, kajne?! Poleg tega pa modni poznavalci napovedujejo porast džinsa v več oblikah, v vsakodnevnih nosljivih kavbojkah, jaknah ali krilu. 

V nadaljevanju nam strokovnjaki razkrivajo, kakšni trendi bodo prevladovali v letu 2022. Ne skrbite, tudi vi boste našli svoj nostalgičen trend.

1. Barve

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boyish Jeans (@boyishjeans)

Se spominjate obdobja vaše mladosti, morda najstništva, ko ste v svoji omari skoraj zagotovo imeli več parov barvnega džinsa. Če barvnih kavbojk še niste zavrgli, ker ste kot pametni modni poznavalec vedeli, da se nikoli ne ve, kdaj bodo ti lepotci spet moderni, vam najprej zaploskamo, zdaj pa je čas, da se sprehodite do garderobne omare in te barvne bisere zopet privlečete na plano. Strokovnjaki poudarjajo, da gledamo na naslednjo generacijo trendov, kjer je zelo prisotna pozornost do detajlov in preseganje standardne ponudbe džinsa. Smo na točki, ko želimo ustvariti nekaj svežega, hkrati pa potegniti največ iz časa, ko je naša pozornost visokokakovostnemu džinsu standard. Nismo pozabili na kavbojke z nizkim pasom in tisti preljubi model, ki je prevladoval v 80-ih in 90-ih letih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boyish Jeans (@boyishjeans)

Ganni, cena: 120,00 €

Isabel Marant, cena: 220,00 €

Tommy Hilfiger, cena: 120,00 €

2. Nizek pas

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRLFRND (@grlfrnd)

Rag & Bone, cena: 330,42 €

GRLFRND, cena: 250,00 €

3. Stil 80-ih in 90-ih

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AGOLDE (@agolde)

Re/Done, cena: 186,00 €

Agolde, cena: 290,00 €

4. Detajli

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Če je del načrta, da vsi ti čarobni detajli, kot so kamenčki, biseri, sijaj in krpanke v letu 2022 pritegnejo naše oko, načrt uspeva. Mi že vemo, da se vsem tem detajlom ne bomo mogli dolgo upirati. 

Alexander Vauthier, cena: 712,00 €

Carolyn Murphy's, cena: 445,00 €

5. Široke kavbojke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boyish Jeans (@boyishjeans)

Maison Margiela, cena: 330,00 €

Victoria Beckham, cena: 273,00 €

Fotografije: Instagram/@vikyandthekid 

Preberite še: Če ne marate "puffer" jaken, to zimo poskusite ta udoben trend (+kje kupiti)

Preberite tudi: Plašč v tej barvi je najboljša alternativa klasičnemu črnemu plašču: Povzdignil bo vsak vaš stajling

Najbolj brano