Obleko z dolgimi rokavi bomo to jesen nosili kot Angelina Jolie

1. 9. 2020
Obleko z dolgimi rokavi bomo to jesen nosili kot Angelina Jolie (foto: Profimedia)
Profimedia

Angelina Jolie po opravkih v elegantni črni obleki z dolgimi rokavi.

Vrnitev v normalno stanje pomeni tudi nadaljevanje dnevnih dejavnosti in obkljukavanje mnogih opravkov s seznama nujnih opravil. Tega se vsak loti po svoje in Angelina Jolie nam je pokazala, kako vnesti nekaj elegance v najbolj dolgočasna opravila. Medtem ko je s hčerko Vivienne nakupovala šolske potrebščine, je ohranila svoj značilni slog s črno obleko z odkritimi rameni in dolgimi rokavi znamke Gabriele Hearst in parom natikačev znamke  Valentino z njihovim značilnim logotipom. Igralka je izgledala elegantno, ne da bi bila pretiravala s stajlingom.

Minimalistični kosi in nizki sandali so že dolgo del njenega modnega sloga, a to poletje je stopila v svojo različico šik oblek. Bilo bi nenavadno, če bi prejemnico Oskarja videli v pajkicah, a vendar ji je uspelo najti načine, kako poenostaviti svoj slog. Odsotnost dodatkov - razen diskretnega prstana in obvezne črne maske - plus njena enobarvna barvna shema je pomenila, da je njena obleka videti elegantno iz vseh kotov.

Videti pa je, da so omenjeni natikači igralki precej ljubi, saj jih je že naslednji dan ponovno obula. Tokrat s črnimi hlačami in klasično belo srajco. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Balerinke bomo jeseni nosili tako

Priporočamo tudi: Kavbojke ravnega kroja bomo jeseni nosili tako