Hailey Bieber je našla popoln plašč za vse minimalistke

8. 12. 2020
Hailey Bieber je našla popoln plašč za vse minimalistke (foto: Profimedia)
Profimedia

Nov kos njene priljubljene znamke.

Prihod hladnejšega vremena v Kaliforniji je Hailey Bieber ponudil veliko priložnosti, da pokaže svojo impresivno kolekcijo plaščev. Samo v novembru je manekenka nosila številne elegantne plašče, začenši z njenim "seksi flisom" znamke MM6 Maison Margiela X North Face (oboževalka je tudi Bella Hadid) V hitrem zaporedju so sledili ledeno modra jakna znamke Prada, plašč znamke Totême, usnjena jakna znamke Saint Laurent, usnjen plašč znamke Saks Potts...

Novembrsko stilsko serijo je zaključila z zmagovalnim plaščem znamke Bottega Veneta.

Naklonjenost Hailey do kreacij Daniela Leeja ni skrivnost. Hailey kose kultne znamke nosi redno in izredno modno. Mehke torbice so njene redne spremljevalke, a prav plašči te znamke so pritegnili manekenkino pozornost. Preden je oblekla svoj nosi plašč bež barve - del kolekcije Resort 2021 - je nosila že več različnih kosov omenjene znamke.

Britanski oblikovalec se je odločil, da bo svojo kolekcijo za pomlad in poletje 2021 zaupal in zasebno predstavil izbrani skupini, ki je vključevala tudi navdušenki znamke Rosie Huntington-Whiteley in Salmo Hayek. Brez dvoma bo Hailey prva v vrsti za najnovejše kreacije znamke Bottega Veneta, ko bo kolekcija na voljo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: ELLE podkast | Anja Kralj (art direktorica revije ELLE): »Ne skrbi me več, da idej ne bi bilo.«

Priporočamo tudi: Kate Middleton je svileno bluzo oblekla čisto narobe in videti je odlično! Jo boste posnemali?