To je zimska jopica, ki jo obožujeta Hailey Bieber in Bella Hadid

Flis je lahko tudi privlačen.

To je zimska jopica, ki jo obožujeta Hailey Bieber in Bella Hadid - Foto: Profimedia

Prepustite Hailey Bieber in Belli Hadid, da naredita flis privlačen. Ta nostalgični kos se je v zadnjih letih ponovno pojavil zaradi modnega vzpona modnih znamk za prosti čas, kot sta Patagonia in The North Face. Obe manekenki sta izbrali jopici z zadrgo slednje znamke v sodelovanju z oblikovalcem Maisonom Margielo.

Zgornji del MM6 Maison Margiela x TNF Circle Denali ima vse značilnosti klasičnega flis pulovejra: visok ovratnik, funkcionalno zadrgo in žepe, je hitro sušeč material, ki odvaja znoj, vendar z odprtimi luknjami za roke v obliki brezrokavnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Pričakujte, da boste videli veliko več logotipa TNF-ja, ki se poklanja Half Dome v nacionalnem parku Yosemite, ko bo konec letošnjega leta izdano sodelovanje te ameriške blagovne znamke z Guccijem.

Zelo razgibana kapsulna kolekcija je velik korak naprej od prejšnjih kultnih partnerstev TNF - z znamkami, med katerimi so tudi Junya Watanabe, Supreme in Margiela - in bo najljubše pohodnike dobro in resnično postavila na modni zemljevid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Presenetljiva zveza se odraža tudi v post pandemičnem apetitu po "osnovnih kosih", česar se je Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele dotaknil med svojim "korenitim" prestrukturiranjem proizvodnje hiše.

Vaš upor ne bo prinesel sprememb: praktične flis jopice ne gredo nikamor.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Filmski festival Liffe bo letos na spletu

Priporočamo tudi: Sophie Turner trenirko zamenjala za čudovit zimski plašč

Najbolj brano