Bella Hadid je nosila nepričakovano različico letošnjega trenda telovnikov

15. 11. 2020
Bella Hadid je nosila nepričakovano različico letošnjega trenda telovnikov (foto: Profimedia)
Profimedia

Preden si za letošnjo zimo kupite telovnik, preberite to.

Če v zadnjem času (ali kadarkoli v bistvu) sledite uličnemu slogu Belle Hadid, ste morda opazili njeno sposobnost, da spretno kombinira žensko in moško modo "žensko" in "moško" modo. V zadnjih mesecih je nosila vse od mrežastega bodija in črtastega steznika na enem koncu spektra do univerzalnih jopičev, združenih s širokimi hlačami.

Manekenka dobro pozna najnovejše modne trende, ki jih nosi povsem po svoje, ali pa jih včasih celo popolnoma oblikuje po sebi. V tem primeru njen telovnik uvaja nov predlog za velik trend tega leta: usnjen telovnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Minuli vikend je nosila udoben nedeljski stajling. Svoj usnjen telovnik starinskega videza je nosila čez široko klasično srajco in s strganimi kavbojkami. In čeprav sta vsestranskost in element presenečenja edina stalnica v garderobi supermodela, ostaja zvesta svojim trenutnim najljubšim čevljem znamke Prada.

Namesto črne jakne je tudi Bella za letošnjo jesen izbrala rjavo jakno.

Bellin usnjen telovnik daje kanček navdiha z zahoda z že tako vintidž estetiko, in če ne drugega, njegova odprta sprednja stran zagotovo ponuja novo raven vsestranskosti sloga. Če vas trend pletenih telovnikov letos ni prepričal, vam bo usnjena različica morda všeč.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To kultno verižico Carrie Bradshaw zvezdnice trenutno obožujejo

Priporočamo tudi: 12 opozorilnih znakov, da ste zelo blizu izgorelosti

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave