Uau! Poglejte, kakšen veliki met je uspel slovenski blagovni znamki Things I Miss

Things I Miss, slovenska blagovna znamka, predana spreminjanju mode in novim konceptom oblačenja, trajnostna in ozaveščena zgodba z vizijo, bo svojo zgodbo predstavila v Amsterdamu.

Moda, 9. 10. 2017

Uau! Poglejte, kakšen veliki met je uspel slovenski blagovni znamki Things I Miss

Znamka Things I Miss premierno v samem osrčju Amsterdama postavlja na ogled sobivanje surove gaze in inovativnega materiala iz ostankov ananasovih plantaž.

Divje, vendar elegantno. Prvinsko, vendar unikatno!

Njihove kreacije nosijo fluidnost v uporabnosti. Forme in materiali nudijo barvitost stilov, ki presegajo letne čase, priložnosti in občutja. Strast blagovne znamke so materiali s potencialom zanimivih form, procesi, ki vodijo do teh form in trajnostne zgodbe, ki so vpete v njih.

Ne ponujajo kolekcije za pomladansko/letni čas ali jesensko/zimsko obdobje

Uporabniku ponujajo koncepte modularnega načina oblačenja, plastenja in kreativnost, ki jim omogočajo, da z nekaj kosi, skozi vso leto, kreirajo svoj stil. Pika na i, pa so njihove velike torbe iz inovativnih materialov.

Pause Pop-Up je tridnevni, dinamični pop-up projekt, kjer se srečajo trajnostna moda, umetnost, performansi in glasba

Projekt se otvori z inovativnim Art Bible, posebno modno izkušnjo v monumentalni in zgodovinski stavbi Posthoornkerk v središču Amsterdama. Misija projekta je vzpostaviti 'odmor in razmisliti o naših odločitvah' (to pause and rethink) ter na področju nizozemske narediti prostor za mednarodne in ozaveščene modne zgodbe.

Tri dni, 200 trajnostnih lokalnih in mednarodnih zgodb, oblikovalcev in blagovnih znamk, ki sledijo trajnostnemu, ozaveščenemu ter spremembi modne dirke! In slovenska blagovna znamka Things I Miss je z njimi!

Fotografija: Matic Bajželj

Preberite še: V Slovenijo prihaja The Body Shop!

Priporočamo tudi: Louise L. Hay: 15 čudovitih misli za lepši dan

Najbolj brano