Tukaj je 'Elle International Fashion & Luxury Management Program' – udeležite se ga!

Pri Elle International so tokrat pripravili izobraževanje Elle International Fashion & Luxury Management, ki se ga lahko udeležite tudi vi.

Moda, 27. 7. 2017

Elle International Fashion & Luxury Management Program

Projekt je rezultat inovativnega sodelovanja med medijsko blagovno znamko Elle, Inštitutom za tehnologije v Massachusettsu (MIT), ki je ena najprestižnejših univerz na svetu, in ugledno univerzo Complutense v Madridu.

Mednarodni program, ki prinaša razširitev delovanja blagovne znamke Elle, je namenjen mladim modnim strokovnjakom, ki si želijo postati vodilni menedžerji na svojem področju.

Program poleg mednarodnega značaja odlikujeta tudi poslovno naravnan pristop in pestrost ponujenih oblik izobraževanja, ki vključujejo tudi spletna predavanja priznanih profesorjev z obeh sodelujočih univerz. Sestavljajo ga štirje moduli s predavanji na univerzah v ZDA (v Bostonu in New Yorku) in Evropi (v Parizu in Madridu), izobraževanje pa lahko v celoti opravljate tudi po spletu.

Edinstvena izobraževalna struktura vas vpelje v prožno in dinamično akademsko okolje, kjer si bodo vsi udeleženci lahko razširili razumevanje modne industrije ter pridobili znanje iz upravljanja sodobnih svetovnih poslovnih izzivov na področju luksuza, visoke in hitre mode ter najbolj priznanih znamk. Na predavanjih in s študijami primerov bodo obravnavane teme iz marketinga, financ, nadzora, menedžmenta, strategij, vodenja in inovacij. Študenti bodo lahko sodelovali pri diskusijah, okroglih mizah in debatah z vodilnimi ljudmi iz modne in luksuzne industrije. Program se bo začel novembra 2017 in končal maja 2018. Študenti, ki ga bodo uspešno opravili, bodo prejeli certifikat o pridobljeni izobrazbi z obeh univerz.

Generalna direktorica Elle International Constance Benqué je bila ob predstavitvi programa navdušena: »Ta projekt izraža nenehno inovativnost naše znamke in bo našim študentom omogočil poglobitev znanja s tega področja, s poudarkom na tehnologiji in mednarodnosti.«

Odklikajte na spletno stran fashionluxuryprogram.elle.fr, kjer lahko najdete prijavnico in vse potrebne informacije o projektu.

Fotografija: Arhiv Elle

Najbolj brano