Za hip sezujte svoje mokasine, to so čevlji, ki jih trenutno obožujejo zvezdnice

Mestni kavbojski videz boste dosegli s starinskimi kavbojkami in kavbojskimi škornji ali gležnjarji s kvadratnim zaključkom.

Za hip sezujte svoje mokasine, to so čevlji, ki jih trenutno obožujejo zvezdnice - Foto: Profimedia

Sestri Hadid sta sinonim za slog in estetske inovacije. Če je torej Bella znana po svojih stilih z nenehnim prikimavanjem oblačilom, ki so zaznamovala našo mladost, Gigi Hadid počne enako s kosi iz osemdesetih, kot so hlače z visokim pasom, nošenje znamk, kot je Versace, ali, nedavno, s tem videzom, ki združuje dva trenda, ki se to pomlad vračata s pogledom v preteklost.

Govorimo o ravnih kavbojkah v kombinaciji s kavbojskimi škornji. Ta mešanica spominja na sloge ikon, kot je bila Lady Di v 80. letih, vendar so posodobljeni z majhnimi podrobnostmi, kot so prsti škornjev ali preostali dodatki. Ni presenetljivo, da kapa, maksi plašč in oranžna mini torbica poskrbijo za manjšo pozornost in okrepijo eklektično estetiko, ki jo starejša sestra Hadid tako dobro predstavlja.

Kombinacija, ki je idealna tudi za pomladne dni, ko je vreme nepredvidljivo, saj Gigi z več plastmi poskrbi, da se njen slog lahko prilagodi vsaki spremembi temperature ali okolja. Če želite posnemati njen sproščen, a urejen slog, si najprej kupite kavbojske škornje, nato pa jih kombinirajte s svojimi najljubšimi ravnimi kavbojkami. Ostalo je odvisno od vas.

Kavbojske škornje pa je nosila tudi Emily Ratajkowski, le da jih je ta kombinirala drugače.

Usnjene hlače so tradicionalno sinonim za rokersko eleganten slog, ki ga zagovarjata Kate Moss in Irina Lazareanu. Vendar se lahko vedno zanesemo na Emily Ratajkowski, da bo prevzela trend in ga spremenila v svojega.

V New Yorku so 31-letno manekenko opazili v črnih usnjenih hlačah, ki jih je nosila na svoj način. Kako EmRata stilira to posebno osnovo garderobe? Seveda z enim od svojih značilnih prevelikih suknjičev. Tega je izdelal kopenhagenski strokovnjak za vintidž slog Havre Studio, ki je sešil dva kontrastna suknjiča. Preostali del njenega srajlinga sestavljajo kratek bombažni športni modrček znamke All Fenix, bela srajca, črna sončna očala s kvadratnimi okvirji, črna bejzbolska kapa in špičasti par črnih kavbojskih škornjev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če želite, da vam lasje zrastejo do poletja, pri svoji prehrani uvedite te spremembe: 8 ključnih sestavin, ki pospešujejo rast las

Priporočamo tudi: Kate Middleton na uradni večerji na Jamajki zablestela v čudoviti zeleni obleki, vredni prave kraljice

Najbolj brano