Več kot 50 let po njenem nastanku to kultno zimsko jakno vidimo na vseh zvezdnicah

Tehnologija in oblikovanje sta gesli znamke The North Face. Njihova športna jakna je priljubljena med zvezdnicami, ki jo kombinirajo tudi z manj športnimi stajlingi.

Več kot 50 let po njenem nastanku to kultno zimsko jakno vidimo na vseh zvezdnicah - Foto: Profimedia

Supreme, Junya Watanabe, MM6 Margiela, Brain Dead in nedavno Gucci... Nobenega dvoma ni, da je The North Face na pohodu. Najnovejši modni preobrat? Par hibridnih čevljev, ki so bili izdani v približno tridesetih izvodih, podpisani s podjetjem Paraboot in ki je odločno ustvaril dogodek v omrežjih.

Zakaj je The North Face trenutno najbolj kul znamka vrhnjih oblačil?

Tako kot Salomon je tudi The North Face osvojil modni svet, pri tem pa ni pozabil na tehnični vidik svojih izdelkov. Blagovna znamka The North Face, ki jo je leta 1966 v okrožju North Beach v San Franciscu ustanovil par pohodnikov, si je v nekaj desetletjih ustvarila vse bolj prefinjeno podobo. Tehnična znamka se spreminja glede na modne blagovne znamke in oblikovalce, od znamk hitre mode in modnih brvi velikih dizajnerjev, posvojila pa jo je tudi peščica znanih osebnosti. Poiščite svoj navdih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Fenirani bob je nov način oblikovanja tega kultnega lepotnega videza: Trik za preoblikovanje vaše pričeske brez striženja las

Priporočamo tudi: Pozabite na pravo kavo: To je razstrupljevalni "kavni" napitek, ki ne povzroča napihnjenosti trebuha ali zadrževanja vode

Najbolj brano